Mindenmás

Nincs megállás a szegedi tűzoltóknál: füstölt egy lakás a Kereszttöltés utcában, őzikét mentettek a Pihenő utcában

Robbanás rázta meg vasárnap este a szegedi Arany János utcát, ugyanis az egyik lakásban tűz ütött ki. Mint kiderült, a hétvégére jutott még őzikementés, tűz és baleset is, sőt, ma sem unatkoznak a lánglovagok, hiszen nem sokkal ezelőtt füstöt észleltek a Kereszttöltés utcában.

“Füstöt láttak egy lakásból, hatóságok a helyszínen vizsgálódnak a Kereszttöltés utcában” – írta hétfőn délután szerkesztőségünknek Bendegúz olvasónk. Reméljük, nem történt nagyobb baj!

ESEMÉNYDÚS VOLT A HÉTVÉGE

Akadt munka bőven a hétvégén. A katasztrófavédelem szakemberei ugyanis szombaton egy csatornába esett őzet is megmentettek Szegeden, a Pihenő utcában. Az állat önerejéből nem tudott kimászni. A szegedi tűzoltók sértetlenül, kézi erővel szabadították ki a patást a fogságából.

Mindezek mellett:

  • egy tanya melléképülete égett szombaton Szentesen,
  • jelzet, ezzel ismét életet mentett a szén-monoxid-érzékelő Csongrád-Csanád vármegyében, ezúttal Makó városában,
  • hármas karambolt történt szombaton Szegeden, a Dorozsmai úton,
  • szombaton kora délután tűz volt a sándorfalvi szeméttelepen,
  • majd vasárnap az erdő aljnövényzete égett háromszáz négyzetméteren Mindszenten,
  • és kigyulladt egy nagy méretű szemeteskuka Szegeden, a Szilléri sugárúton.

HATALMAS TŰZ IS VOLT SZEGEDEN

A fent is említett esetek mellett mint megírtuk, robbanás rázta meg Szegedet vasárnap este. A katasztrófavédelem szerint teljes terjedelmében lángolt egy lakás vasárnap este Szeged belvárosában, az Arany János utcában. Nyolc óra után pár perccel érkezett a lakossági bejelentés. A város három hivatásos egysége érkezett a helyszínre, több vízsugárral azonnal megkezdték az oltást. Az oltás idejére a társasházból huszonöt embernek kellett elhagynia az otthonát.

 Fotók: Jernei Tamás/Szeged HTP 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb