GasztroVideo365

A szegedi csajok leadták voksukat a “nyárváró” koktélokra! Kóstold meg a nyár ízeit a Napfény Műtermében

A Szeged belvárosában található Napfény Műterem az élénk kulturális és gasztronómiai élet egyik központja. Híres rendezvényterme és étterme folyamatosan izgalmas programokat kínál a város lakóinak és látogatóinak. Most pedig, hogy beköszöntött a jó idő, két különleges nyárváró koktélt is megmutattak nekünk!

Lady Gin, a csajok nagy kedvence, ami igazi gyümölcsös frissesség bársonyos eleganciával. Tele piros, friss gyümölcsökkel, ez a koktél nem csak az ízlelőbimbókat, hanem a szíveket is megdobogtatja. Friss, könnyed és mégis elegáns – a Lady Gin a tökéletes választás azoknak, akik szeretnének egy kis napsütést kortyolgatni, bármilyen idő is legyen odakint.

A Pina Colada a másik nagy favoritja a szegedi csajoknak. Az igazi ízorgia, ami meghozza a nyarat. Ha az egzotikus ízek és a trópusi hangulat hívogat, akkor ne hagyjátok ki a Pina Colada-t! Ennek a klasszikusnak mondható koktél alapja a finom fehér rum, melyet friss ananászlé, tejszín és jég tesz teljessé. Egy korty, és már a homokos tengerparton találhatjátok magatokat, nyakig a nyárban.

A Napfény Műterem nemcsak kivételes ízeket kínál, hanem exkluzív rendezvénytermet is biztosít, hogy minden alkalom ünnep legyen. Legyen szó családi összejövetelről, baráti találkozóról vagy üzleti megbeszélésről, rendezvénytermeik tökéletes helyszínt biztosítanak bármilyen esemény számára. Legyen az egy elegáns vacsora, keresztelő, előadás vagy művészeti kiállítás, vagy akár esküvő, mindenre fel vannak készülve, hogy emlékezetessé tegyék az alkalmat.

Ne hagyjátok ki a lehetőséget, és foglaljátok le már most az eseményeitekre a Napfény Műterem exkluzív rendezvénytermét és élvezzétek az ízek és kultúra harmonikus összhangját. 

Széchenyi tér 2/a, Szeged, Hungary

+36 30 952 6500

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb