Sport

Gyászol a testépítés és fitnesz világ: meghalt Berkes László a magyar testépítés meghatározó alakja

Hatalmas veszteség érte a magyar és a nemzetközi fitnesz- és testépítő sportágat. 47 éves korában elhunyt Berkes László, tudatta a hírt szombaton kora délután a IFBB Hungary Official közösségi oldalán. Azon a versenyen érte a halál, melyen jelenleg szegedi versenyzők is szerepelnek.

Berkes László, a Berkes Team SE alapítója ötször szerzett vb-aranyat a fegyveres erők világbajnokságán testépítésben. A Magyar Fitness és Testépítő Szövetségben több funkciót is betöltött. A Testépítő Szakág vezetője volt, és a Bírói Bizottság vezetőségének tagjaként is segítette a sportágat. Ezenkívül az Elit Pro szekció irányítójaként dolgozott, továbbá profi bíróként is tevékenykedett.

A SPANYOLORSZÁGI EB-N ÉRTE A HALÁL

Berkes Lászlót a spanyolországi Santa Susannában zajló fitness- és testépítő Európa-bajnokságon érte a halál. Szívelégtelenség következtében hunyt el. Ezen a bajnokságon versenyeznek jelenleg azok a szegedi lányok is, akikről korábban itt írtunk:

“FELFOGHATATLAN, AMI TÖRTÉNT”

“Laci volt az az edző, akinek a bikini fitness sikereimet köszönhetem, vele élhettem meg 2x az Arnold Classic győzelmem, azt, hogy zsinórban 8 nemzetközi versenyt nyertünk és, hogy Világbajnok lehettem. Felfoghatatlan ami történt, nyugodj békében!” – búcsúzott tőle közösségi oldalán Kiss Virág, bikini fitnesz világbajnok, fitnesz nagykövet.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb