Kikapcs

Na ez az, amit mi is imádtunk: Hungi buliban jártunk, ahol a 2000-es évekbe repültünk vissza (galéria)

Nem szimpla szombat este volt Szegeden! A Hungi Vidagóban DJ Novák csempészett vissza minket a 2000-es évekbe. A képek magukért beszélnek: forró táncparkett, feledhetetlen zenék és hatalmas bulihangulat. Mondjuk ki őszintén: ránk fért már egy igazi kikapcs!

Amikor a múlt és a jelen találkozik, akkor igazi varázslat születik. A szegedi Hungi ezen a hétvégén pontosan ezt bizonyította, amikor a 2000-es évek legnagyobb slágerei szólaltak meg DJ Novák kezei alatt. A “Back to 2000” buli nem csak a zene miatt volt különleges, hanem mert a táncparkett olyan forróságot sugárzott, amit csak a régi szép idők tudnak előhívni.

A “Back to 2000” buli nem csak a zenéről szólt, (bár, mi azért is megőrültünk), hanem a közösségi élményről is. A Hungi nem véletlenül Szeged központi helye! Minden adott ahhoz, hogy ne csak a legfiatalabbak, hanem mi is újra fiatalnak érezzük magunkat. 

Érdekességként említendő, hogy a 2000-es évek elején a dance zene egy új korszakot hozott el, és ebben az időszakban kezdődött el az elektronikus zene világszerte való elterjedése. Ez a trend mára már olyan szinten meghatározóvá vált, hogy a retro partik, mint a szegedi “Back to 2000”, a fiatalabb generációk számára is vonzóvá teszi az akkori zenei világot.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb