Közélet

Szegedi büszkeségek: díjjal tüntették ki a Mediteam Szeged Zrt.-t, ezt egy fontos szempont miatt érdemelte ki

Hatodik alkalommal díjazták a családbarát kórházakat, a családbarát kórházi osztályokat. A díjakat a Magyar Kórházszövetség Kongresszusán osztották ki. Idén összesen 18 osztály érdemelte ki a Családbarát Kórházi Osztály címet, köztük egy szegedi intézmény is.

CSALÁDBARÁT MAGÁNEGÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNY CÍMET A MEDITEAM SZEGED ZRT. KAPTA

A Családbarát Magánegészségügyi Intézmény díjat a Mediteam Szeged Zrt. kapta, ahol 40 szakterületen 60 fő szakorvossal 15 orvosi rendelőben zajlik járóbeteg-ellátás. Mint írták, rendszerszintű, rendszeres monitoring jellemző a betegek és kollégák felé is, széleskörű betegtájékoztatót biztosítanak. Emellett gyűjtik a beteg- és kollégáktól jövő javaslatokat. A díjat a Mediteam képviseletében Chovanecz Balázs cégvezető vette át- adta hírül az Index.hu.

KÖZÖNSÉGDÍJAS LETT A SZOMSZÉD VÁRMEGYE EGY KISKUNHALASI FACEBOOK-CSOPORTJA

Minden évben a közönség döntheti el, hogy melyek voltak a betegek jóllétét segítő legkiemelkedőbb kórházi innovációk. Idén a közönségszavazás abszolút nyertese a “Kiskunhalason szültem, szülök” Facebook csoport lett. A csoport 2020-as létrehozása óta már több mint 5200 tagot számlál. A kismamák és anyukák mellett aktív tagok a kórházi dolgozók is: a nőgyógyászok, szülésznők, nővérek, kórházi védőnők, illetve a városi és a környező települések védőnői, és egészségügyi munkatársai.

MÁR HATODIK ALKALOMMAL DÍJAZTAK: A MAGÁNEGÉSZSÉGÜGYBEN FELLELHETŐ EMBER-ÉS CSALÁDBARÁT JÓ GYAKORLATOKAT TÉRKÉPEZTÉK FEL

Hatodik alkalommal díjazták a családbarát kórházat, a családbarát kórházi osztályokat a Magyar Kórházszövetség Kongresszusán. Idén először a családbarát magánegészségügyi intézmények is versenybe szálltak. Összesen 18 osztály nyert Családbarát Kórházi Osztály címet.  A Magyar Kórházszövetség, a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány és a Primus Magánegészségügyi Szolgáltatók Egyesületének közös új kezdeményezése a magánegészségügyben fellelhető ember-és családbarát jó gyakorlatok feltérképezésére és megmutatására fókuszált – ismertették a közleményében a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb