Szegedi Arcok

Ez biztosan nagyot szólt: parti a sárga PESA villamoson, tudnak ám élni a szegedi egyetemisták

Ilyenről ritkán hallani, hogy a szegedi sárga villamoson, életük legnagyobb partiját élték át a szegedi GTK hallgatói. A buli még május 8-án volt, de az elsőt három évvel ezelőtt szervezték meg. A szinte már hagyománnyá vált különleges rendezvény Szeged városának és az SZTE GTK-nak továbbra is egyedi büszkesége.

A BULIT AZ SZTE GM CLUB TALÁLTA KI ÉS VALÓSÍTOTTA MEG

Az SZTE GTK hallgatói szervezete, az SZTE GM Club tagjainak fejéből pattant ki az ötlet és nem ijedtek meg annak megvalósításától. Legnagyobb projektjüknek vallják a Tram Party azaz a villamos bulit. A különleges bulira május 8-a estéjén került sor, aznap 2 órán keresztül járta a várost a nagy sárga villamos, miközben hatalmasat buliztak fedélzetén.

ILYEN EGY VILLAMOSBULI

Villamosbuli, ahogy azt a neve is sugallja, egy zenés-táncos esemény, amelynek a Szegedi Közlekedési Társaság által biztosított PESA villamosszerelvény adott otthont, hiszen ez a fajta szerelvény elég széles és tágas ahhoz, hogy kényelmesen lehessen rajta bulizni. A villamos hangulatvilágítással volt felszerelve, a zenéért idén pedig JoerJunior volt a felelős. Még biztiőrök is voltak, így tényleg olyan volt, mintha egy szórakozó helyen lettek volna. A szinte már hagyománnyá vált bulika az egyetemi kar egyik büszkesége.

Fotók: Szarvas Ádám.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb