Mindenmás

Villanyszerelésért előre elkérte az összeget, de aztán felszívódott és nem végezte el a munkát: több környékbeli is így járt a “szerelővel”

Egy olvasónk azzal keresett fel minket, hogy 400 ezer forinttal megkárosította őket egy villanyszerelőnek álcázott férfi. A munkáért cserébe előre elkérte az összeget, de azt nem végezte el. Több környékbelit is átvert, ugyanezzel a taktikával. A rendőrségnek már jelentették a férfit.

ELKÉRTE A PÉNZT, FELFORDULÁST CSINÁLT A LAKÁSBAN, DE A MUNKÁT NEM FEJEZTE BE: 400 EZER FORINTTAL LÉPETT LE

Egy környékbeli panaszolta el nekünk, hogy csalás áldozata lett. A férfivel sikerült megegyezniük az összegben, kifizették neki, de a villanyszerelés nem valósult meg. Felfordulást csinált a lakásban, majd betegségre hivatkozva nem jelent meg többet a család otthonában. Közel 400 ezer forintot nyúlt le az állítólagos szakember.

SÁNDORFALVÁN, TÁPÉN, MAKÓN ALGYŐN ÉS AZOK KÖRZETÉBEN GARÁZDÁLKODIK AZ ILLETŐ

Több embert is átvert már, ugyanezzel a módszerrel. Lenyúlta az összeget, de nem szerelt. Olvasónk elmondása szerint Sándorfalva, Tápé, Makó, Algyő és azok környékét vette célba. Több helyi csoportban is érkeztek panaszok rá. Jelentették már a rendőrségen, viszont az a probléma, hogy bizonylat és szemtanúk nélkül történt a kifizetés, így kevés a bizonyíték a bűncselekményre. Sokan összefogtak és együtt próbálnak az illető nyomára bukkanni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb