SportVideo365

Harsányi András köszöni az Alga-System termékeit! Országos második lett, és kijutott a világbajnokságra! (videó)

Harsányi András az Alga-System spirulina algájával készülve szerezte meg a KETTLEBELL országos második helyet és a világbajnoki részvételi jogot. Csekkold a videót, ahol bekukucskáltunk András és édesapja, István felkészülésébe. 

Szeged és térsége mindig is híres volt arról, hogy támogatja a tehetséges sportolókat: Harsányi István és fia, András most különleges okkal kerültek reflektorfénybe. A nemrégiben megrendezett Kettlebell Országos Bajnokságon András az Alga-System Kft. spirulina algájának köszönhetően megdöntötte saját rekordját, és az elismerésre méltó második helyen végzett.

Az Alga-System Kft. és a Harsányi család közötti együttműködés nemcsak András pályafutását segítette elő, hanem példaértékűen mutatja be, hogy a helyi vállalkozások miként tudják támogatni a sportolóikat. A videóban bemutatott edzésjelenetek során láthatod, hogyan kell profin készülni a versenyekre. Te már próbáltad a KETTLEBELL-t? 

A spirulina alga már régóta ismert az egészségmegőrzés és a sportteljesítmény fokozásának egyik természetes eszközeként. Ami kevésbé ismert, hogy a spirulina alga használata már az ókori civilizációkban is elterjedt volt, különösen az aztékok körében, akik életképességük és energiaszintjük fenntartása érdekében fogyasztották. A modern kutatások megerősítik ezeket az előnyöket, megmutatva, hogy a spirulina segíthet az állóképesség növelésében és az immunrendszer támogatásában.

Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb