Smart SzegedVideo365

Újjáéled a Bakay Nándor utca! Ennek apropójából ki is néztünk újra a Cédrus Liget Lakóparkba! (videó)

A Cédrus Liget geotermikus fűtéssel ellátott modern lakóparkja mellett most a Bakay Nándor utca is megújul. Erről már korábban is írtunk, de most ki is kukucskáltunk a fenntartható fűtéssel (nyáron pedig hűtéssel) felszerelt lakóparkba. Papp Szandra a gyönyörű belső tó mellett fogadott bennünket. 

A Cédrus Liget, Szeged egyik modern geotermikus fűtési rendszerrel ellátott lakóparkja, már számos családnak biztosít otthont. A park környezetbarát megoldásai és kényelmi szolgáltatásai mellett most új fejlesztés kezdődik: a Bakay Nándor utca felújítása. Erről itt írtunk részletesen:

Papp Szandra, a Cédrus Liget Lakópark gyönyörű belső udvarán nyilatkozott arról, hogy a környék fejlődése nemcsak a lakóparkra terjed ki, hanem az infrastruktúrára is. “A felújítások révén a Cédrus Liget és környéke még vonzóbbá válik, ami tovább növeli az ingatlanok értékét és a környék vonzerejét,” – mondja Szandra.

A felújítás nemcsak az útburkolatot érinti, hanem a közvilágítást és a zöldterületek rendezését is, ami hozzájárul a környék biztonságának és esztétikájának javulásához. A lakópark és a környező területek fejlődése egyben lehetőséget biztosít a helyi vállalkozások számára is. Új üzletek, szolgáltatások nyílnak, amelyek még inkább bővítik a Cédrus Liget kínálatát. Ez a dinamika teszi a környéket ideális helyszínné mindazok számára, akik a városi élet mellett a kényelmet és modern környezetet keresik.

Szegeden tényleg jó befektetés ingatlant vásárolni, kiemelten jó, ha geotermikus fűtéssel rendelkező lakóparkban tudjuk ezt megtenni. Szeged ebben is az élen jár, folyamatosan fejlődnek útjaink, és még a város levegője is tisztább lesz a geotermikus fűtési megoldások miatt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb