Szegedi Arcok

Kapaszkodj meg: kedden felavatják a harmadik Tisza-hidat Szegeden

“Szeged közel 40 éve hallgatja, hogy jön a harmadik Tisza-híd, ami Újszegedet még jobban összeköti a várossal. 40 éve meséli el nekünk mindenki, hogy végre vége a várakozásnak, hiszen csak most, csak nekünk, csak ő, elhozza végre a várva várt beruházást és felépül, ragyog és összeköt” – írta szerkesztőségünknek küldött közleményében a szegedi MKKP, akik kapaszkodj meg: kedden azt tervezik, hogy átadják a harmadik Tisza hidat!

A közleményben kiemelték, hogy tavaly már egy honlapot is kaptunk a hídról. “Lehet, hogy idén már egy fellapozható prospektus is készülhet. Ha a hagyományos pártokra várnánk, másra nem lenne esélyünk. Mivel azonban Szegeden is aktív a Magyar Kétfarkú Kutyapárt, így tényleg van minek örülnünk. 2024. május 21-én 17:00-kor a rakparton a Belvárosi híd és Árvízi emlékmű közötti szakaszán átadjuk a harmadik szegedi Tisza-hidat” – hangsúlyozták, majd hozzátették, hogy “ha minden jól megy, akkor egy negyedik és ötödik is követi a harmadikat.”

KÉSZÍTSÜNK HIDAT!

Nagyon úgy fest, hogy a valódi hídra még várni kell, a kicsinyített másait azonban megleshetjük jövő kedden, hiszen az MKKP valójában egy pályázatot hirdetett a témával kapcsolatban. Íme a felhívás: “rajzold meg, tervezd meg 3D-ben, hozd létre gyurmából, tésztából, gyufából, fából, vaskarikából, textilből, papírból, igazából bármiből, csak ne légből, azt hagyjuk meg a hagyományos pártoknak. A felhívás mellé jár egy vállalás is. Ha Ti megcsináljátok, megcsináljuk mi is. Sőt! Kihelyezzük a Tiszára és le is fényképezzük. Sőt, kiválasztjuk a kedvencünket és azt MKKP-s ajándékokkal díjazzuk” – írták a meghirdetett eseményben. A pályamunkákat május 17-ig fogadják.

A helyi MKKP egyébként úgy látja, egy-két helyet behúzhatnak a választáson. Be szeretnének jutni a szegedi közgyűlésbe:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb