Közélet

A helyi MKKP úgy látja, egy-két helyet behúzhatnak a választáson, be szeretnének jutni a szegedi közgyűlésbe

Figyelemfelhívó demonstrációt tartott Szegeden, a Centrum-gödörként elhíresült helyen a Magyar Kétfarkú Kutya Párt szegedi szervezete. A párt a kiálláson azt is elárulta, Szegeden úgy látják, esély van arra, hogy bejussanak a közgyűlésbe az önkormányzati választásokon.

Tóth-Benedek Csanád, a párt szegedi vezetője, – aki valószínűsíthetően egyben az MKKP listáját fogja vezetni a városban az önkormányzati választásokon, – elmondta, hogy ismét, már nem először, szeretnék a figyelmet felhívni arra, hogy már a ’80-as évek óta éktelenkedik a Centrum-gödör a belváros közepén, ami méltatlan – írja a Hódpress, bár mostanra leengedték az irdatlan mennyiségű vizet. Kifüggesztettek egy lapot is, hogy arra kerüljenek fel az ötletek a terület hasznosításával kapcsolatban.

1-2 HELYBEN BÍZNAK

Tóth-Benedek Csanád ezen kívül azt is elmondta, hogy a június 9-re kiírt önkormányzati választásokat illetően Szegeden rendkívül bizakodóak. A párt minden körzetben szeretne egy képviselőjelöltet állítani, és bár azt nem hiszik, hogy egyéni győzelmi esélyeik lennének, de listán egy, vagy akár két helyet szerezhetnek, és akkor már a közgyűlésben is felhívhatnák például erre az ügyre a figyelmet.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb