Mindenmás

Újabb baleset: ezúttal Szeged határában történt, befutott a rendőrség közleménye (frissítve)

Nemrég kaptuk az infót, hogy árokba sodródott egy személyautó Szeged határában, a 47-es főút Algyő felé vezető szakaszán. A műszaki mentést végző szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A helyszínen vannak a mentők is. Amint többet megtudunk, frissítjük cikkünket. Befutott a rendőrség és a mentők közleménye is a balesetről.

FRISSÍTVE: ISMERETLEN OKOKBÓL EGY AUTÓS LEHALADT AZ ÚTTESTRŐL

A baleset kapcsán kerestük a rendőrséget. Ők azt válaszolták, hogy eddig ismeretlen okokból egy autós lehaladt az útról és az árokban állt meg. Figyelmeztetik a közlekedőket, hogy habár nincs sem torlódás, sem forgalmi akadály, mégis óvatosan közlekedjenek arra az autósok, mert hamarosan megkezdhetik kiemelni az árokból, majd elvontatni a kocsit. Úgy tudjuk, hogy a balesetben egy személy könnyebben sérült, egyelőre ezt a hatóságok nem erősítették meg.

EGY SZEMÉLYT KÖNNYEBB SÉRÜLÉSEKKEL SZÁLLÍTOTTAK KÓRHÁZBA

A Mentésirányítás egy mentőgépkocsit riasztott a helyszínre, ahol egy személyt könnyebb sérülésekkel láttak el, majd a helyszíni beavatkozásokat követően kórházba szállították. Reménykedünk a mihamarabbi felépülésben!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi
tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 


App Store:  https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play:  https://bit.ly/3LSOTHJ


Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!
Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Fotók: olvasónk küldte, köszönjük!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb