Kikapcs

Olasz életérzés költözik június elsején a REÖK falai közé, divatbemutatót rendeznek

Nagyjából két hét múlva igazi olasz életérzés fog beköltözni a REÖK Cukrászda falai közé, ugyanis I. Separé Divat Show néven divatbemutatót rendeznek majd a Magyar Ede téren – értesült szerkesztőségünk.

Két szegedi családi vállalkozás a Baccara és a Boutique Optique by Prágai gondolt egy merészet és álmodtak egy közöset: június elsején divatbemutatót rendeznek a REÖK Kézműves Cukrászdában. Separé néven egy hiánypótló társaságot verbuválnak össze, akik számára időről időre események és alkalmak keretében mutatnak valami különlegeset.

VIBRÁLÓ RUHÁK, TÁSKÁK, KIEGÉSZÍTŐK ÉS SZEMÜVEGEK

A nyárnyitó rendezvényüket a gyönyönyű szecessziós palota, a Reök falai közé álmodták meg, ahol közel 200 vendéget tudnak kényelmesen vendégül látni. Az olasz tervezők által kreált vibráló ruhák, táskák és kiegészítők tökéletes párost alkotnak a merész szemüvegekkel és napszemüvegekkel: színek és formák kavalkádja, egyedi látásmód és stílus.
Az eseményen fellép a szegedi Szalma Annamária, a DAL című műsor korábbi versenyzője, akit Filó Edit szaxofonművész kísér majd. Az este nem ér végét a bemutatón túl, hiszen Dj Kiss Viktor zenéivel folytatódik, de lesznek gourmet finomságok, finom ízelítők és prosecco minden mennyiségben.

A rendezvény jegyeit ITT találod meg, a hivatalos eseményhez pedig kattints IDE!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb