Kikapcs

Egy kis Ibiza feeling a Törpe tetőn: vadonatúj partysorozat debütál a hétvégén Szegeden, zúzós techno dallamokkal és brutál fénytechnikával

Lépegetés, néhány zúzós kis techno dallamra, jöhet? Május 18-án, azaz most szombaton minden eddiginél komolyabb körülmények között bulizhatsz: 7 emelet magasan, Szeged felett, exkluzív fény- és hangtechnikával. A Törpe tetőn debütál két nap múlva a The Project W partysorozat, ahol a megszokottakkal ellentétben nem a DJ-vel szemben, hanem mögötte veretheted majd, tehát még abba is beleleshetsz, hogy hogyan pörgeti a lemezeket DJ W!LDE, az este megálmodója, akivel a szombat esti buli kapcsán beszélgettünk.

Vadonatúj, exkluzív partysorozat startol a hétvégén Szegeden, az első, szombati (május 18.) állomás pedig nem lesz más, mint a Törpe tető. Az esemény kapcsán a szervezővel, az estet külföldi mintára megálmodó DJ W!LDE-al beszélgettünk.

EXKLUZÍV LÁTVÁNY-, FÉNY- ÉS HANGTECHNIKA A VÁROS FELETT

Mint ahogyan a lemezlovas megosztotta velünk, a szombat esti buli teljesen más lesz, mint a többi. Elképesztő látvány-, fény- és hangtechnikával érkezik Szegedre a The Project W névre keresztelt partysorozat, melynek célja, hogy Szeged ikonikus helyeire vigye el, sőt, a következő szintre emelje a party élményt. Az estet egy profi, háromfős videós csapat rögzíti majd, a négy órás bulit pedig egy az egyben lehet majd visszanézni. DJ W!LDE hozzátette, a megszokott bulikkal ellentétben szombaton nem a DJ pulttal szemben, hanem egy óra erejéig mögötte is lehet majd veretni, lehetőséget kínálva ezzel arra, hogy a bulizni vágyók meglessék, hogyan pörgeti a lemezeket DJ W!LDE egy négy órás, exkluzív Edm x Techno set keretein belül.

A BULISOROZAT EGY TEMATIKÁRA ÉPÜL, DJ W!LDE PEDIG MEGSÚGTA NEKÜNK, HOL LEHET A KÖVETKEZŐ

A főszervező azt is elmondta nekünk, hogy amennyiben jól sikerül a nyitó esemény, szeretnék minél több ikonikus és közismert szegedi helyszínre elvinni a bulit. Igyekeznek majd mindenhol az aktuális hely sajátosságait figyelembe venni és ahhoz alkalmazkodni zeneileg, hogy minden érdeklődő megtalálja a kedvencét. Az első állomáson a pörgős techno zenék lesznek a középpontban, de mint DJ W!LDE megsúgta nekünk, már agyalnak a következő helyszínen, ami nagy valószínűséggel a Lapos Beach lesz, de oda már egy teljesen más zenei stílusban gondolkodnak.

Szóval, ha csíped a technot, elképesztő fény- és látványtechnikával fűszerezve, plusz hét emelet magasan, Szeged felett buliznád át magad a vasárnap hajnalba akkor: május 18., szombat 23:00 – Törpe tető, The Project W, DJ W!LDE-al!

A buliról és jegyvásárlásról minden infót IDE KATTINTVA találsz meg.

@djwildemusic

Várunk mindenkit 2024. 05. 18-án a törpe rooftopban a Project W nyitó estjére. Start 23:00, 4 órás edm x techno style, 7 emelet magasan. Korhatár 18+ Szólj az ismerősöknek, és legyetek részesei valami újnak a szegedi éjszakában. #fyp #foryou #hirdetés #buli #szeged #törpe #szórakozóhely #éjszakaiélet

♬ eredeti hang – W!LDE

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb