Mindenmás

FullAnyuuuu jótékonysági gyereknapot tart Újszegeden: több száz ajándékot kapnak a gyerekek a helyszínen

A szegedi, kiemelten az újszegedi családoknak különleges programot tartogat május 18-a: a Délvidék Ház ad otthont a FullAnyuuuu Jótékonysági Gyereknapnak. Az esemény célja, hogy a Sára Lépteiért Alapítvány számára gyűjtsenek adományokat, miközben a kilátogató gyerekek és családok remek szórakozási lehetőségeket kapnak. A rendezvény 13:30 perctől egészen estig tart, változatos programokkal várva a résztvevőket.

FullAnyuuuu Szeged legnépszerűbb motivációs előadója színes és izgalmas napot ígér a kilátogatóknak: 13:30-tól kezdődnek az események, melyek között megtalálható a népszerű csillámtetkó, arcfestés, kézműveskedés és a célbadobás is. A programok fő attrakciói között szerepel a 14:00 órakor kezdődő filmvetítés és a 16:00 órakor induló Palinta Duo gyermekkoncert. A rendezvény főszervezője és háziasszonya FullAnyuuuu lesz, aki egész nap ott lesz a helyszínen, és kiosztja a több száz ajándékot! A Meskete Gyermek Alapítvány a MESKETE.hu -val garantáltan tartalmas és ajándékokkal teli bulit kínál a gyermekeknek.

Sáráról már írtunk korábban is, az egyik legnagyobb összefogás akkor volt a Szeged365 Family jóvoltából, amikor a Somogyi Fagyizóban ragadtak fagylaltos kanalat Szeged nagyágyúi: Borovics Tamás, Molnár Balázs és Kis Máté, akik a Sára Lépteiért Alapítványnak gyűjtöttek:

Nem is olyan rég, áprilisban kérte közösségét FullAnyuuu, Szeged legnépszerűbb közösségi oldalát működtető motivációs előadó, hogy segítsenek egy egyedi műtét költségeinek összegyűjtésében. Akkor ezt a Sára Lépteiért Alapítvány a következő nyilvános Facebook üzenettel köszönte meg:

FullAnyuuuu@követő#Sára2024Barcelona Sziasztok!Köszönjük mindenkinek aki támogatja Sára lépteit!Ma este összesítettem a beérkezett adományokat és a ma esti egyenleg 1.261.449.- Ft A kitűzött cél 4.310.000.- Ft, mely egy műtét Barcelonában és azt követő szükséges egy éves terápiás költségeket fedezi részére. Köszönjük ha te is segítesz!

Ma pedig már arról posztolt FULLANYUUUU, hogy több szám játékot adnak oda a kilátogató vendégeknek, pl. a képen látható GLÓBI-t! A földgömb plüss nagyon céltudatos, oldalán hirdeti: “Meséimmel, dalaimmal az ő nyelvükön szeretnélek titeket, kicsiket és nagyokat a környezetbarát életmódra nevelni. Hiszen ha megszerettek és barátok leszünk, akkor bizonyára jobban fogtok rám vigyázni!

A jótékonysági sütivásár mellett elképesztően sok és egyedi kikapcsolódás lesz a gyermekeknek: a filmvetítésen pl. a “Zootropolis – Állati nagy balhé” című amerikai animációs filmet nézhetik meg a gyerekek. Ez a színes és izgalmas történet Zootropolis városában játszódik, ahol a világ minden tájáról származó állatok élnek békében egymás mellett. Judy Hopps, a lelkes nyuszi rendőr, és Nick Wilde, a ravasz róka közösen oldanak meg egy izgalmas rejtélyt. A film tele van humorral és tanulságokkal, így garantáltan leköti majd a gyerekeket és a szülőket egyaránt.

A Szeged365 Family számára különösen fontosak az ilyen közösségi események, hiszen ezek erősítik a helyi közösség összetartozását és támogatják a jótékony célokat. A FullAnyuuuu Jótékonysági Gyereknap is egy ilyen alkalom, ahol a szegedi családok nemcsak jól érezhetik magukat, hanem hozzájárulhatnak a Sára Léptei Alapítvány munkájához is. A rendezvény szervezői mindent megtesznek azért, hogy az időjárás esetleges szeszélyei se zavarják meg az eseményt, így minden programot bent tartanak, a Délvidék Ház biztonságos és kényelmes falai között.

Tudtad, hogy a jótékonykodás nemcsak az adományozottnak, hanem az adományozónak is jót tesz? Számos kutatás kimutatta, hogy a jótékonykodás pozitív hatással van az emberi agyra, növeli a boldogságérzetet és csökkenti a stresszt. Ezért is érdemes részt venni a FullAnyuuuu Jótékonysági Gyereknapon: nemcsak egy kellemes napot tölthetsz el családoddal, hanem hozzájárulhatsz egy nemes ügyhöz is, amely hosszú távon is pozitív hatással lehet rád és a környezetedre.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb