Mindenmás

Alakul a LIME-ozás Vásárhelyen: három roller kijelzőjét is bezúzta egy férfi, de ennél több is volt a rovásán

Őrizetbe vett egy férfit a rendőrség, aki több elektromos roller kijelzőjét is bezúzta nemrég Hódmezővásárhelyen. Később kiderült, hogy kerékpárokat is lopott a településen.

A rendőrség közleménye szerint 2024. május 15-én érkezett hozzájuk bejelentés, ismeretlen tettes ellen, mely szerint valaki három elektromos roller kijelzőjét is betörte egy téglával. Az egyenruhások rövid időn belül azonosítottak egy 43 éves férfit, akiről kiderült, hogy más bűncselekmény elkövetésével is összefüggésbe hozható, korábban két biciklit is meglovasított. Előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, vallomásában beismerte tettét. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vették a helybéli lakost, akinek lopás bűntett és vétség, továbbá garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt kell felelnie.

MÁJUS ELSEJE ÓTA LEHET LIME-OZNI VÁSÁRHELYEN

Május 1-jétől Vásárhelyen is elérhetőek lesznek a bérelhető Lime rollerek. 250 járművel, legalább 50 parkolóhellyel indul a szolgáltatás Hódmezővásárhelyen – számoltunk be róla korábban. Csütörtökön már valakinek az út közepén sikerült letennie egyet, erről az alábbi cikkben írtunk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb