Szegedi Arcok

Igazán nemes felajánlást tett a szegedi REÖK Kézműves Cukrászda két gondoskodásban élő, Ágotás fiatalnak

Igazán nemes felajánlást tett a szegedi REÖK Kézműves Cukrászda és Kávéház, hiszen mint megtudtuk, lehetőséget biztosítanak az ÁGOTA Közösség gyermekvédelmi gondoskodásban élő két fiataljának egy pályaorientációs műhelylátogatásra és -foglalkozásra.  

Az is kiderült, hogy a műhelylátogatáson és -foglalkozáson a fiatalok kipróbálhatják, és fejleszthetik is saját tudásukat a cukrászat terén.

NOVÁK ÁDÁM FOGLALKOZIK MAJD A GYEREKEKKEL

A két fiatalt Novák Ádám mestercukrász, az egyik legrangosabb szakmai díjnak számító Arany Habverő Díj birtokosa kalauzolja a műhelyben és az édes ízvilágban. A szegedi lakásotthonban élő egyik fiatal jelenleg is cukrásznak tanul, a másik gyermek – aki jelenleg gimnáziumba jár – cukrászként tervezi folytatni tanulmányait a jövőben.

FÖRDŐS ZÉ SZERINT IS VÉTEK KIHAGYNI A REÖK CUKRÁSZDÁT

“Szeged egy csodálatos város, ezt senki sem vitatja, de nemcsak a Tisza közelsége vagy a napsütéses órák száma teszi azzá, hanem olyan remek helyek is emelik a fényét, mint a Reök Kézműves Cukrászda és Kávéház” – kezdte beszámolóját a Fördős Zé és Fördős Peti által alapított lap, amely kulináris blogból az ország egyik legismertebb, legolvasottabb gasztro-portálja lett az évek alatt. Rábai Edina, a cukrászda egyik tulajdonosa mesélt a Szegeden járó Street Kitchen-nek a helyről, amely – mint írták – belülről még lenyűgözőbb, mint kívülről. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb