Blog

Újra támad a BORFESZT Paparazzi: légy a tudósítónk és nyerd magad rommá a 28. Szegedi Borfesztiválra!

Újra itt a jó öreg Szegedi Borfesztivál, amit jobban vártunk, mint a Mikulást, a Húsvéti Nyuszit és a fizetésünket együttvéve. Pörögj velünk 10 + 1 napon át, légy a tudósítónk, mi pedig megháláljuk szuper nyereményekkel!

  • Látsz valami izgalmasat?
  • Lőttél egy őrült fotót a haverokkal, csajokkal?
  • Videóra vetted, ahogy hajnalban együtt énekeltél a P@csaemberrel?

Küldd el Facebook vagy Instagram üzenetben, e-mailben ([email protected]) vagy az App Store-ból és a Google Play áruházból is díjmentesen elérhető Szeged365 APP “true photo” fülére kattintva! Jöhetnek sztorik, vélemények, fotók, videók, bármi, csak a Szegedi Borfesztiválhoz legyenek köthetőek!

A Borfeszt365 Paparazzikat nem hagyjuk jutalom nélkül, jövő pénteken délben (2024.05.24.) három olyan Szeged365 olvasó is nyerni fog, aki legalább egy fotót, videót vagy tudósítást beküld nekünk 2024.05.17 és 24. között.

  • NYEREMÉNYPAKK 01.: egy üveg minőségi bor az Ezerjó Borkereskedéstől, egy két fős vacsora a Garden Bistro-ból, két egyedi borospohár, két Szeged365 passztartó és egy Szeged365 bögre, hogy legyen miből kávéznod másnaposa… khm, egy friss, szegedi reggelen.
  • NYEREMÉNYPAKK 02.: egy üveg minőségi bor az Ezerjó Borkereskedéstől, egy két fős vacsora a Napfény Műteremből, két egyedi borospohár, két Szeged365 passztartó és egy Szeged365 bögre.
  • NYEREMÉNYPAKK 03.: egy üveg minőségi bor az Ezerjó Borkereskedéstől, egy két fős sütizés-kávézás az ÁRKÁD Szeged felső szintjén lévő DELIMO Kézműves Cukrászda és Kávéház fedélzetén, két egyedi borospohár, két Szeged365 passztartó és egy Szeged365 bögre.

Ha már témánál vagyunk: van mit meghálálnunk, ugyanis – Nektek hála – szárnyal az olvasottságunk. Az idei évben eddig közel 4 millió (!!) alkalommal látogattatok el hozzánk, a SimilarWeb nemzetközi összehasonlító portál adatai alapján pedig folyamatosan magabiztosan elöl vagyunk a szegedi és Csongrád-Csanád megyei online médiafelületek látogatottsági versenyében. Hálásan köszönjük, hogy a Szeged365 olvasói a világ legjobb, leghűségesebb olvasói, egyben tudósítói!

Kapcsolódó cikkek

Ezt láttad már?
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb