Nem kategorizált

Drámai mérkőzés: Szeged-Csanád GA legyőzte a Mosonmagyaróvárt

Fordulatos összecsapást láthattunk a Szent Gellért Fórumban! A Szeged-Csanád GA 3-2-re nyert Mosonmagyaróvár ellen. Az első félidőben szerzett kétgólos előnyt a vendégek kiegyenlítették, de a hazai csapat végül megszerezte a győztes gólt. Ha jól látjuk a tabellát,

A labdarúgó NB II 33. fordulójában a negyedik helyen álló Szeged-Csanád Grosics Akadémia izgalmas mérkőzésen 3-2-re győzte le az utolsó helyen álló Credobus Mosonmagyaróvárt..

Az első félidőben a Szeged dominált, Magyar Zsolt már a 4. percben vezetést szerzett büntetőből, amit a 35. percben Klausz Márk egy újabb találattal növelt. A szegedi szurkolók örömünnepet ültek, ahogy kedvenceik kétgólos előnnyel vonultak az öltözőbe.

A második félidőben azonban a Mosonmagyaróvár erősen kezdett, és a 62. percre kiegyenlítettek. Radics Máté a 59. percben szépített, majd Szabó Balázs büntetőből egyenlített a 63. percben. A vendégek ezzel visszahozták a reményt a pontszerzésre.

Az izgalmas hajrában azonban Gajdos Zsolt a 72. percben megszerezte a győztes gólt, ezzel a Szeged-Csanád Grosics Akadémia 3-2-re nyerte a mérkőzést. A Szeged365 Family számára emlékezetes mérkőzés volt, hiszen kedvenceik végül megszerezték a győzelmet.

Érdekesség, hogy a labdarúgásban az ilyen fordulatok nem ritkák. A világbajnokság történetében is számos emlékezetes fordítás történt, mint például az 1954-es “Bern-i csoda”, ahol Németország 2-0-s hátrányból fordított Magyarország ellen, és nyerte meg a világbajnoki döntőt 3-2-re.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb