Kikapcs

Garden fogások féláron, Guiness-rekorder lufishow, palacsintacsodák: bivalyerős időszak elé néz a Garden Bistro

Eseménydús időszak következik a Damjanich utcában, jóllehet a Garden Bistro & Beach már eddig is szabályosan nyakon öntötte programokkal a szegedieket, ha már felvették a tempót, nem terveznek visszavenni. Most két soron következő programot emelnénk ki a repertoárból, egyik a gyereknapi eseményük, fenomenális palacsintacsodákkal megspékelve, a másik pedig a Garden születésnap, ahol minden, szó szerint minden fogásukat hatalmas kedvezménnyel adják.

Pont kapóra jött a születésnapi esemény a Garden Bistro számára, akik nemrégiben rendesen megújították az étlapjukat, rádobva arra még egy jó pár extra tételt. A felhozatal eddig sem volt semmi, viszont mivel június 2-án lesznek nyolc évesek, még egy brutál kedvezménnyel is készülnek: féláron adják az ételeiket a születésnapjukon. Nem vicc, a Damjanich utcai étterem a fentebb említett időpontban konkrétan minden fogását 50% kedvezménnyel kínálja, legyen szó bármilyen ételről, vagy desszertről június 2-án 12:00 és 20:00 között.

GYEREKNAPRA IS KÉSZÜLNEK, NEM IS AKÁRHOGYAN

A születésnapi eseményük előtt még azért a legkisebbeket is megünneplik a Garden Bistroban, egybekötve az étterem már-már végjegyévé váló palacsintacsodás rendezvényével: május 24-től 26-ig, vagyis most hétvégén érkeznek a palacsintacsodák a Garden Bistroba, négy limitált szériás különlegességgel:

  • Belga csokis tejberizzsel töltött palacsinta, fahéjjas karamellöntettel
  • Epres túróval töltött palacsinta, robbanó cukorkás csokoládéöntettel
  • Nutellás-banános M&M’s-el töltött palacsinta, mentás-málna fúzióval
  • Oreos-meggyes palacsinta, mascarpone-s vanília mártással

A tetőpont mégis vasárnapkor, azaz gyereknapkor jön majd el, amikor is – mindamellett, hogy még lecsaphatsz a négy csodálatos desszertre – a Guiness-rekorder Csatai Gergő is beveszi a Damjanich utcai éttermet, aki egy fergeteges lufi-show-val készül a fantasztikus szegedi gyermekeknek!

  • Garden Bistro & Beach
  • 6724 Szeged, Damjanich utca 7/A
  • +36-70-427-3366
  • Hivatalos esemény ITT és ITT.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb