Mindenmás

Baleset történt a Petőfi Sándor sugárúton, valaki fekszik a síneken (frissítve)

“Fekszik valaki a síneken, nem tud menni a villamos” – írta szerkesztőségünknek csütörtökön délután 4 óra előtt nem sokkal Eszmeralda olvasónk, aki a Petőfi Sándor sugárúton történtekről fényképeket is küldött. Köszönjük szépen!

A helyszínre egyébként most értek ki a rendőrök és a mentősök is. Az SZKT szerint baleset történt a helyszínen, emiatt Anna kút- Kecskés vá. között pótlóbuszok közlekednek. Anna-kútnál visszafordítják a forgalmat. Előreláthatólag 5-10 perces vonali késések várhatóak a 4-es villamosvonalon.

FRISSÍTVE: ELÜTÖTT EGY EMBERT A VILLAMOS

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, hogy elütött egy embert a villamos a helyszínen. A mentősök már kint vannak a helyszínen, érdeklődtünk a balesetet elszenvedő személy állapotáról az OMSZ-nél, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket. Egyelőre annyit tudni, hogy él. Reméljük nem sérült meg komolyabban!

FRISSÍTVE: SÚLYOS SÉRÜLÉSEKET SZENVEDETT A GYALOGOS

Mint Hangai József, az OMSZ Dél-alföldi Regionális Mentőszervezetének szóvivője kérdésünkre elmondta, a helyszínre egy esetkocsijuk érkezett, akik a gyalogost súlyos sérülésekkel látták el.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb