Szegedi Arcok

Jó hír! Balázs a durva viharok ellenére sem adja fel! Gyalog hoz Egerből jótékonysági borokat!

Muráti Balázs, a híres gyaloglórekorder, ma este érkezik Szegedre, hogy jótékonysági borárveréssel támogassa a kis Anastasiát. A Széchenyi téren minden érdeklődőt várnak, ide érkezik meg a két jótékonysági bor, amelyet Balázs magával hozott hosszú útjáról. Ne hagyd ki ezt a különleges alkalmat, segíts te is egy jó ügy érdekében!

Muráti Balázs, a szegedi gyalogló rekorder, ma este érkezik meg Szegedre, miután hosszú útja során számos települést érintett. Balázs célja nem csupán a személyes teljesítmény, hanem egy nemes ügy támogatása is: a hét éves Anastasia segítése, aki még az anyaméhben kapott stroke-ot.

Balázs tegnap teljesítette a Kunszentmártonig tartó szakaszt, amely során Jászladánytól Besenyeszögön és Szolnokon át érkezett meg a végállomására. Útja során számos nehézséggel és változékony időjárással kellett szembenéznie, de elkötelezettsége és kitartása példaértékű.

Ma este a Széchenyi téren lehetőség nyílik arra, hogy személyesen is lásd a megérkezés pillanatait és a jótékonysági borokat is átadja Balázs! A borokra lehet licitálni: Az árverés célja, hogy támogatást nyújtson Anastasia gyógykezeléséhez. A Szeged365 Family, azaz olvasóink, most együttes erővel segíthetnek abban, hogy Anastasia jobbra forduljon. Ez az esemény nem csak a jótékonyságról szól, hanem a közösség erejéről is, amely összefog egy jó ügy érdekében.

Tudtad, hogy a jótékonysági borárverések hagyománya több száz évre nyúlik vissza? Már az ókori Görögországban és Rómában is tartottak hasonló eseményeket, ahol a bevételből szegényeket és betegek támogattak. Ez a nemes tradíció napjainkban is él, és most te is részese lehetsz ennek Szegeden.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb