KikapcsVideo365

Klasszikus és egészen extravagáns ízek: megkóstoltuk, milyen borkülönlegességekkel vár az Ezerjó Borkereskedés a Borfesztiválon

Most már több mint egy hete a finomabbnál finomabb borok bűvkörében pezseg Szeged, a Széchenyi tér csak úgy zsong az üvegpoharak csilingelésétől, a hangos nevetéstől és az aranyló nedűket kóstolgató elégedett arcoktól. A tapasztalt fesztiválozók bizonyára már régi ismerősként köszönthetik az Ezerjó Borkereskedés finomabbnál finomabb nedűit az ország legnagyobb bormustráján, akik idén is kitettek magukért: több, mint harminc féle borkülönlegességgel kényeztetik a borkedvelőket a Széchenyi tér platánfái alatt a Szegedi Borfesztiválon.

HÁROM PINCÉSZET GYÖNGYÖZŐ NEDŰIT HOZTÁK EL A BORFESZTIVÁLRA

Mint Eperjesi Pétertől, az Ezerjó Borkereskedés ügyvezetőjétől megtudtuk, nem csupán régi nagy kedvenc borászok kínálatával tértek vissza idén a Borfesztiválra, újdonságokat is hoztak magukkal. Három pincészet egyedi, markáns, vagy kellemesen lágy ízeit kóstolhatjuk standjaiknál, így megtalálhatjuk a kínálatban a visszatérő nagy kedvenc, a szekszárdi Eszterbauer Pincészet gyöngyöző nedűit, ahogy a mádi Maison aux Pois pincészet remekeit is megízlelhetik a látogatók. Újdonságként pedig az egri Bíró és Fia Pincészet zamatos ízvilága került be a repertoárba.

CSUJA IMRE IS MEGKÓSTOLTA AZ EZERJÓ BORKERESKEDÉS FINOM NEDŰIT

Ez utóbbi pincészet kapcsán Péter még azt is elárulta, csütörtökön exkluzív vendégnek kínálhatták a Bíró és Fia Pincészet aranyló borait: Csuja Imre Jászai Mari-díjas színművész kóstolhatta meg ugyanis a különlegességeket, miután a Napfény Műteremben tartott verses borkóstolót.

Pétertől azt is megtudtuk, mely borok a nagy közönségkedvencek az idei fesztiválon. Nézd meg videónkat, amiből többek között ez is kiderül!

Ha kedvet kaptál a kóstoláshoz, különleges boraival még ezen a hétvégén a Szegedi Borfesztiválon vár az Ezerjó Borkereskedés. Keresd Pétert és csapatát a Széchenyi téren a 80-as és 194-es standokon, vagy:

 üzletükben Szegeden, a Somogyi u. 11 szám alatt,

illetve weboldalukon IDE kattintva.

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb