Mindenmás

Gyermekek tájékoztatnak arról, hogy melyik megálló következik a sorban: a szegedi villamosokon hallhatod a gyerekhangokat

Május utolsó hétvégéje a gyermekekről szól, ilyenkor még jobban figyelünk rájuk. Az SZKT villamosain szombat és vasárnap kicsik és nagyok tájékoztatnak minket arról, hogy éppen melyik megálló következik a sorban. Egyik olvasónk számolt be nekünk arról, hogy volt szerencséje hallani a járatokon. A 2-es, a 3-as, a 3F-es és a 4-es villamos vonalán, ha jól hegyezed a füled, akkor te is hallhatod a gyermekhangos tájékoztatást.

A KÖZLEKEDÉSI TÁRSASÁG ÍGY ÜNNEPLI A GYERMEKEKET, AKIK BEARANYOZZÁK A MINDENNAPJAINKAT

A gyermekek bearanyozzák mindennapjainkat. Mindennap terelgetjük őket, de gyermeknap alkalmából most ők adnak nekünk tájékoztatást, hogy merre is járunk- adta hírül az SZKT.hu. Ezen a hétvégén, szombaton és vasárnap a 2-es, a 3-as, a 3F-es és a 4-es villamos vonalán szólnak majd a gyermekhangos tájékoztatások.

EGY OLVASÓNKNAK MÁR VOLT SZERENCSÉJE HALLANI

Szerkesztőségünknek azt írta, hogy nagyon kedves gesztusnak tartja, hogy gyerekhangok töltik meg a villamosok utastereit. Még ha csak kicsi időre is, de kipróbálhatták magukat Szeged város kicsi “kalauzaiként”. Kedves szülők, legyetek büszkék gyermekeitekre!

EGYÉBKÉNT A HÍDI VÁSÁR MIATT JELENTŐS FORGALMI VÁLTOZÁS LESZ AZ SZKT TROLIBUSZ JÁRATAIN

2024. május 25-én (szombat) üzemkezdettől 2024. május 26-án (vasárnap) üzemzárásig a megrendezésre kerülő XXIII. Hídivásár idején, a Belvárosi híd, valamint a Széchenyi tér és Stefánia lezárása miatt jelentős forgalmi változások lesznek a trolibusz vonalakon, tájékoztat a Szegedi Közlekedési Társaság. Az 5-ös, a 6-os, a 9-es és a 19-es trolibuszok közlekednek majd a megszokottól eltérően. Már tájékoztattuk erről olvasóinkat, az alábbi cikkünkben bővebben olvashatsz a változásokról. Jó, ha tudod és felkészült vagy.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi
tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 


App Store:  https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play:  https://bit.ly/3LSOTHJ


Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!
Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb