Közélet

Megvan mire fogja használni a magyar rendőrség a BYD autókat: egy igen ügyes és népszerű modell van a birtokukban

Nemrég adtuk hírül azt, hogy BYD Atto 3-asokat szervált a rendőrség. Ez a modell igen népszerű, akár Szegeden is gyárthatnak majd belőle. Kiderült, miért kapta a rendőrség a jövő autóját. Az ő birtokukban lévő kínai modell eladásának száma 2023-ban meghaladta a 500 ezer darabot.

A KOCSIK ADOMÁNYKÉNT ÉRKEZTEK, TAPASZTALATOKAT SZEREZNEK MAJD RÓLUK A NAPI SZINTŰ HASZNÁLAT SORÁN

A HVG.hu utánajárt annak, hogy miért kapott a rendőrség BYD autót. Arra voltak kíváncsiak, hogy milyen feladatokat és kik fogják használni a középkategóriás crossovereket a hatóság. A válaszuk szerint a kocsik adományként érkeztek, és az a cél velük, hogy napi szintű tapasztalatokat szerezzenek a használatuk során, de nem elsősorban a konkrét típusról, inkább a technológiáról. Azt is hozzátették, hogy több gyártó többféle típusát is kipróbálták már, de az adományozótól függ, mit ajánl fel. A későbbiekben más, hasonló technikával rendelkező gépjárművek is kerülhetnek majd hozzájuk- tudta meg a HVG.hu.

NÉHÁNY NAPJA FOTÓZTA LE A TOTALCAR A HATÓSÁGI SZÍNEKBEN CSILLOGÓ BYD AUTÓT

A rendőrség Teve utcai székházánál fotózott le a Totalcar néhány napja egy hatósági színekre fújt kínai gyártmányú BYD Atto 3 villanyautót, és úgy értesültek, hogy még egy lesz majd a rendőrségi flottában. Ez a modell egy középkategóriás crossover, amely tavaly óta kapható, az ára 14-15 millió forint között alakul- írja a HVG.hu.

A SZEGEDEN MEGÉPÜLŐ KÍNAI GYÁR ATTO 3-ASA IGEN NÉPSZERŰ

A Szegeden gyárat felhúzó BYD Atto 3-asa igen népszerű, akár városunkban is gyárthatnak majd ilyet. A típust BYD Yuan Plus néven 2022 első felében kezdték forgalmazni Kínában, és a 2023-as nemzetközi megjelenést követően az eladott autók száma 2023 szeptemberében meghaladta az 500 ezer darabot. Ha kíváncsi vagy mit tud a kicsi kocsi, akkor olvasd el a cikkünket.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb