Mindenmás

Elképesztő mennyien segítettetek! FullAnyuuuu jótékonysági gyereknapján több, mint 200-an voltak!

 A szegedi FullAnyuuuu, a népszerű motivációs előadó, aki óriási hatással van az emberekre, és aki mindenkit a jó cselekedetekre ösztönöz, most újra bizonyította mozgalma erejét. Nemcsak hangzatos szavak mögött áll, hanem valódi segítséget nyújt a nők és gyermekek védelmében. Számtalan nőnek és gyermeknek segített már újrakezdeni a nagybetűs életet, legyen szó szociális juttatásokról, költözésről vagy inspiráló előadásairól. Most a Délvidék Házba szervezte jótékonysági gyereknapját, ami hatalmas siker volt!

A gyereknap bevételével együtt, több mint 4 millió kétszázezer forintot gyűjtöttek az elmúlt hetekben, a Sára Lépteiért Alapítvány – nak. Az alapítvány egy olyan 7 éves kislányt támogat, aki a betegsége mellett sokkal több bántást kapott az életben, mint társai. Az esemény célja 4 millió forint összegyűjtése volt, melyet sikeresen túlteljesítettek, ennek nagyon örülünk!

Legutóbbi jótékonysági eseményén, a Délvidék Házban rendezett gyereknapon, több mint 200 résztvevő jelent meg. Az eseményt a Meskete.hu alapítójával és a Meskete Alapítvánnyal karöltve szervezték, különböző állomásokkal várva a gyerekeket.

Az első állomáson a kicsik a Zootropolis című filmet nézhették meg. Ezt követően kézműveskedés, arcfestés, csillámtetkó, só-liszt gyurma, meseolvasás, célba dobás és egy fantasztikus gyerekkoncert színesítette a programot. Minden teljesített feladat után a gyerekek ajándékot választhattak az óriás kosarakból, melyekben ceruzák, tolltartók, noteszek, fotótartók és ékszerdobozkák lapultak.

Kilépő ajándékként minden résztvevő a híres mese, Glóbi földgömbjét vihette haza. FullAnyuuuu ismét bebizonyította, hogy a jó cselekedetek ereje hatalmas. Az esemény nemcsak szórakoztató volt, hanem inspiráló is, megmutatva, hogy együtt mennyi mindent elérhetünk.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb