Szegedi ArcokVideo365

Dögös, szexi motorok ejtették ámulatba a szegedieket a Móra Ferenc Múzeum előtt, a Kalmár Motor extravagáns járgányai vonultak fel, mutatjuk, miért

Péntek délután igazán impozáns látványban lehetett azoknak részük, akik a Móra Ferenc Múzeum előtt sétáltak, ugyanis az Algyői úton található Kalmár Motor hozta el a hatalmas kőoroszlánok közé a legdögösebb és legszexibb Suzuki, Kawasaki és Yamaha motorjait. Hogy milyen apropóból kerültek oda a napfényben szikrázóan csillogó járgányok, arról Kalmár Szilvia ügyvezetővel és a családi vállalkozás oszlopos tagjával, Tímár Krisztiánnal beszélgettünk.

Május 24-én, pénteken, a szegedi Móra Ferenc Múzeum adott otthont a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara és az Enterprise Europe Network-Szeged immár hagyományos nyárindító Kamarai Kapcsolatépítő Üzleti Estjének. Az esemény kiváló alkalmat kínál a résztvevőknek arra, hogy új üzleti kapcsolatokat alakíthassanak ki, illetve elmélyítsék már meglévő együttműködéseiket. A Kalmár Motor ebből az alkalomból magával hozta kedvenc szemet kápráztató Suzuki, Kawasaki és Yamaha motorjait, hogy mindenki megcsodálhassa a legmodernebb járgányait.

Szavak helyett beszéljenek is helyettünk e gyönyörű motorcsodák, melyek közül biztosan te is megtalálod a stílusodhoz, ízlésedhez leginkább passzoló kétkerekű járgányt:

A Kalmár Motort itt találod:

  • Szeged, Algyői út 58.
  • www.kalmarmotor.hu
  • +36 62 466 176 (központi)
  • +3630 6456155 (autószerviz)
  • +3630 6354 995 (vizsgabázis)

Operatőr: Magyar Andor

Vágó: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb