Mindenmás

Fekete hétfő: két halálos baleset is történt, egymásba rohant egy autóbusz és egy személykocsi, egy másik autó pedig fának csapódott

Hétfőn reggel 7 óra előtt egymásba rohant egy autóbusz és egy személykocsi Bács-Kiskun vármegyében, az 54-es főúton. Az esethez kiskunfélegyházi és kecskeméti hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vonult – közölte a katasztrófavédelem. A Dél-Alföldi Info szerint ketten meghaltak.

A rajok a tizenkét utast szállító autóbuszt áramtalanították, az árokba csapódott személykocsi akkumulátora kiszakadt az ütközés erejétől. Az esethez mentő is érkezett. A főutat az érintett szakaszon teljes szélességében lezárták. A police.hu azt írja, hogy az autó sofőrje és utasa a baleset során olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életüket vesztették.

KISKUNMAJSÁNÁL IS HALÁLOS BALESET VOLT

Egy fiatal férfi meghalt, miután fának csapódott autójával az 5402-es számú úton, Kiskunmajsa külterületén – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-vel. Azt írták, hogy egy 22 éves szanki férfi az út 29-es kilométerénél megelőzte az előtte haladó járművet, majd egy balra ívelő útkanyarulatban lefékezve az autója keresztbe fordult, és egy fának csapódott. A sofőr a helyszínen meghalt – írták.

Fotó: MTI/Donka Ferenc

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb