Mindenmás

Szomorú gyermeknap: Megtalálták Villányi Olivér holttestét a Dunában

Vasárnap délután a Duna Szigetújfalu közelében visszaadta a 30 éves Villányi Olivér holttestét, aki a május 18-i verőcei hajóbaleset áldozataként tűnt el. A baleset hatodik halálos áldozatát a rendőrök azonosították, miközben még mindig keresik az utolsó eltűntet, a 19 éves Balogh Daniellát.

A 30 éves Villányi Olivér holttestét vasárnap délután találták meg Szigetújfalu közelében. A május 18-i ütközés már hat halálos áldozatot követelt, és még mindig keresik a 19 éves Balogh Daniellát, az utolsó eltűntet.

A május 18-i vízi ütközésnek már hat halálos áldozata van. A 19 éves Balogh Daniellát a baleset utolsó eltűntjeként tartják számon. Aznap éjjel, amikor a tragédia történt, egy szállodahajó ütközött egy kisgéphajóval Verőce közelében. A motorcsónakban egy buliból hazafelé tartó társaság utazott, akik közül Villányi Olivér is a fedélzeten volt.

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint a balesetben nyolcan utaztak a motorcsónakban. Egy férfi kijutott a partra, két ember holttestét azonnal megtalálták, és többeket azóta is kerestek. A tragédia szerelmespárja, Varga Márton és Berki Boglárka is az áldozatok között volt. Márton nem sokkal a baleset előtt kérte meg Boglárka kezét, aki szintén életét vesztette az ütközés során.

Tóth Mihály, a Magyar Hajózási Országos Szövetség (Mahosz) szóvivője szerint a motorcsónak nagy sebességgel ütközött a szállodahajónak. A baleset körülményeit vizsgálják, a BRFK Budapesti Rendőrkapitányság a következő üzenetet posztolta a Facebook-on:

“Megtaláltuk…Ma gyermek nap van. Számunkra a legszomorúbb.
Megtaláltuk Olivért…
Ő is valakinek a gyermeke…
A Duna ma délután Szigetújfalu közelében visszaadta a holttestét.
Őszinte részvétünk a családnak!
Nyugodj békében, Olivér! ”


Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb