Szegedi ArcokVideo365

Szegedi arcok: Dr. Prónay Szabolcs az A2 Gastro Cafféban mesélt a márkahűségről! Ezt nézd meg! (videó)

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi karának ismert docense, Dr. Prónay Szabolcs az A2 Gastro Cafféban mesélt nekünk a marketingről, fogyasztói szokásokról és a márkahűségről. Ismerd meg a részleteket, és tudd meg, miért választotta éppen ezt a helyszínt a beszélgetéshez!

Dr. Prónay Szabolcs neve Szegeden megkerülhetetlen, ha marketingről vagy fogyasztói szokásokról van szó. Több tanulmányt is írt a márkahűségről és a lojalitásról, melyekkel nagyban hozzájárult a terület fejlődéséhez. A Szegedi arcok legújabb részében Prónay az A2 Gastro Caffé kellemes környezetében osztotta meg velünk gondolatait. Ahogy ő mondja, elképesztő, hogy itt az A2-ben már a második alkalommal, amikor bejött, úgy fogadták, hogy akkor a szokásos flat white kávét szeretnéd?

Az A2 Gastro Caffé a Dáni utca 4. szám alatt nem véletlenül vált Szeged egyik kedvenc helyévé. Az első szegedi brunchozó helyek között voltak, és azóta is kiemelkednek a mezőnyből. A bruncholás fogalmát egy teljesen új szintre emelték, és ezt mi is megtapasztaltuk a beszélgetés során. Prónay doktor is megemlítette, hogy a hely különlegessége nemcsak az ételekben, hanem az emberek hozzáállásában is megmutatkozik.

A beszélgetés során Szabolcs részletesen kifejtette, hogyan alakul ki a márkahűség és milyen tényezők befolyásolják a fogyasztói lojalitást. Az A2 Gastro Caffé is remek példa erre, hiszen visszatérő vendégeik nemcsak a finom ételek és italok, hanem a barátságos légkör miatt is ragaszkodnak hozzájuk. Tapasztalataink szerint a Szeged365 Family számára ezek az értékek különösen fontosak, hiszen mindannyian szeretjük a közvetlenséget és az odafigyelést, amit itt kapunk. Az OTP Pick Szeged játékosai is az A2 Gastro Caffé-t választják mindig:

ÉRDEKESSÉG: Tudtad, hogy a lojalitás egyik kulcseleme az érzelmi kötődés? Prónay kutatásai szerint a márkahűség nemcsak racionális döntéseken alapul, hanem mély érzelmi kapcsolatokon is. Az emberek hajlamosak visszatérni olyan helyekre, ahol különleges bánásmódban részesülnek, és az A2 Gastro Caffé pontosan ilyen hely. Ezt mi is megtapasztaltuk és imádjuk! 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb