Szegedi Arcok

Egységben az erő: egyesült Szeged két ikonikus taxitársasága, már több, mint 100 tagú flottával vár a Tempó Taxi

Magas minőség, még hatékonyabb ügyfélkiszolgálás, közel 100 autóból álló flotta: 2024. május 1-jétől a korábbi Rádió Taxi Három járművei is Szeged immáron legnagyobb taxitársasága, a több, mint 40 éves múltra visszatekintő Tempó Taxi égisze alatt folytatják működésüket – tudtuk meg Fazekas Tamás Róberttől.

Mint a Tempó Taxi Szeged útjain sokat látott és tapasztalt vezetőjétől megtudtuk, az egyesüléssel a Tempó Taxi tovább erősíti pozícióját városunkban, és a tőle megszokott magas színvonalon, de még több rendelkezésre álló járművel tudja kiszolgálni a mobilitási igényeket.

Májustól ugyanis a Tempó Taxi égisze alatt a Rádió Taxi Három korábbi utasait és üzleti partnereit a korábbinál kétszer nagyobb, közel 100 autóból álló flotta szolgálja ki.

Megtudtuk, az ügyfelek számára a zökkenőmentes átállást segíti, hogy a beolvadást követően is használhatják a Rádió Taxi Három megszokott rendelési telefonszámait (480-480 vagy 333-333). A rendelésüket viszont már a Tempó Taxi diszpécserszolgálata kezeli és a Tempó Taxi logóval ellátott autó fogja teljesíteni.

Ha megbízható, Szeged útjain sokat tapasztalt sofőrökre bíznád magad útjaid során, hívd a Tempó Taxit az alábbi elérhetőségen:

Tempó Taxi: +36 62 490 490

Google Play Store: https://rb.gy/begnzu

Apple Store: https://rb.gy/hw0yjn

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb