Gasztro

Élvezd a szegedi nyarat a Bistorant teraszán: ínycsiklandó menüajánlatok várnak!

A Bistorant ezen a héten is káprázatos menüajánlatokkal vár mindenkit Szeged szívében, a Klauzál téren. Fedezd fel a zöldségropogóst édes chilis tejfölmártogatóssal vagy a citromos-zöldfűszeres lazactatárt pirítóssal, és élvezd a gyönyörű kilátást a dupla teraszról!

Szegeden végre beköszöntött a jó idő, és ezzel együtt a Bistorant is újabb izgalmas menüajánlattal vár mindenkit a Klauzál tér mellett. A város egyik legnépszerűbb étterme ezen a héten is különleges fogásokkal csalogat, hogy élvezhesd a mesés kilátást a kinti teraszról, vagy a felszerelt belső teraszokon a gasztro csodákat. A külső teraszról a Klauzál tér nyüzsgő élete tárul eléd, míg a belső terasz meghitt, nyugodt környezetet biztosít a zavartalan étkezéshez.

Az előételek között található a zöldségropogós édes chilis tejfölmártogatóssal, ami tökéletes választás a könnyed falatok kedvelőinek. A citromos-zöldfűszeres lazactatár pirítossal és balzsamecetes kevert salátával pedig a frissességet és a harmóniát képviseli. A levesek között a spenótkrémleves bundás kenyérrel, a mustáros sertésraguleves és a joghurtos barackleves mind ízletes és különleges választások.

A főételek terén sem marad el a választék. A pásztortarhonya kovászos uborkával a magyar konyha tradicionális ízeit hozza el, míg a sajttal és sonkával töltött rántott karaj kukoricás rizzsel egy igazi ínyencség. A paradicsomos lilahagyma raguval és cheddar sajttal besütött csirkemell piláf rizzsel pedig egy modern és finom fogás, amit mindenképp érdemes megkóstolni. Ha könnyedebb ételt választanál, a Bistorant vitaminsaláta friss és ropogós alapanyagokkal vár.

A desszertek sem maradhatnak el: a meggyes rácsos és az epres rizspuding házi csokoládé öntettel tökéletes befejezése egy finom ebédnek vagy vacsorának. Ne feledd, a Bistorantban nem csak az ízek, hanem a környezet is különleges élményt nyújt!

A Bistorant teraszáról nemcsak a finom ételeket, de a Klauzál tér varázslatos látványát is élvezheted. Tudtad, hogy a tér egykor a város kereskedelmi és kulturális központja volt, ahol számos történelmi esemény zajlott? Most is élvezheted ezt a történelmi légkört egy kellemes étkezés közben.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb