Mindenmás

Újabb infók derültek ki a békéscsabai vasútállomáson történt gázolásról: mozdonyvezetőt ütött el a tehervonat, aki nem hallotta, hogy az érkezik – mutatjuk, miért!

Elgázolt a vonat egy MÁV dolgozót a szomszéd vármegyében, pont a vasútállomáson – írtuk meg kedden, majd ma újabb információk derültek ki a baleset kapcsán. Az RTL információi szerint a mozdonyvezető egy másik vonathoz sietett a vágányokon át, amikor megtörtént a baleset.

Kedd délelőtt a békéscsabai vasútállomás szolgálati átjárójában egy tolató mozdony ütött el egy mozdonyvezetőt – írja az RTL Híradó. Az RTL úgy tudja, hogy a a 25 éves mozdonyvezető éppen egy másik vonathoz kelt át a vágányokon, amikor megtörtént a baleset. Szemtanúk szerint a férfi zenét hallgathatott, és ezért nem vett észre a közeledő mozdonyt, és nem hallotta meg munkatársai kiáltásait sem.

AZ UTOLSÓ PILLANATBAN VETTE ÉSZRE

A csatorna úgy tudja, a vasutas csak az utolsó pillanatban vette észre a szerelvényt, és bár próbált előle kitérni, ez nem sikerült neki, a lába alászorult. A MÁV egyelőre még nem erősítette meg ezeket az információkat.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb