Sport

“A szívem egy darabját itt hagyom, és ez örökre így marad” – érzelmes levéllel vett búcsút a megsérült Dean Bombac az OTP Bank – PICK Szegedtől

Szegedi vereséggel ért véget a szerdai Pick Szeged meccs, a Veszprémiek 34-30-ra nyertek, így megvédték a bajnoki címüket. A mérkőzésen Dean Bombac sajnos nem tudott részt venni, mivel a korábbi Szeged-Veszprém összecsapáson súlyosan megsérült, összeütközött az ellenfél csapat egyik játékosával. Bombac nyártól az NB I-ben újonc Győri ETO-UNI FKC irányítója lesz, így most búcsúzik a szegedi csapattól. A mezt ugyan nem tudta utoljára magára ölteni, de érzelmes búcsúval köszönt el a városunktól.  

SZEPTEMBER ÓTA KÉSZÜLT A BÚCSÚLEVÉL MEGÍRÁSÁRA

Dean Bombač a közösségi oldalán azt írta, hogy szeptember vége óta készült megírni a búcsúlevelet, de úgy érzi, még most sem áll készen rá. “Elérkezett azonban a döntő meccs, és ezzel együtt a búcsú ideje is” – írta, majd így folytatta:

“Ahogy ülök itt és próbálom megfogalmazni a gondolataimat, hatalmas érzelmi hullámok kerítenek hatalmukba, hiszen a mai nappal életem egy jelentős, és szép fejezete véget ér. Nyolc rendkívüli év után, mely során a klubot képviselhettem, nehéz szívvel mondok búcsút tőletek, akik végig kísértetek az utamon.

Sosem felejtem el az első napot, amikor 2014 júniusában Szegedre érkeztem a feleségemmel és lányommal, milyen szeretettel fogadott Iván, és ahogy klubból is mindenki tárt karokkal várt bennünket. Mindig emlékezni fogok az első sétánkra a belvárosban, és amikor először léptem pályára a Sportcsarnokban, ahol találkozhattam a világ legszenvedélyesebb és leghűségesebb szurkolóival. Az ő megingathatatlan támogatásuk velem volt a karrierem csúcs- és mély pontjain egyaránt. Az énekük, éljenzéseik és jelenlétük a lelátón folyamatosan táplálta a lelkemet és elszántságomat. Mindig számíthattam rájuk, hogy felemelnek, amikor a legnagyobb szükségem volt rá.

Végtelen hálás vagyok azért a szeretetért, bátorításért és támogatásért, amit az évek során tanúsítottatok. Bámulatra méltó az elhivatottságotok a csapat, és minden játékos iránt. Ez az összetartozás adta nekem az otthon érzését. Sosem titkoltam, hogy mennyire szeretem ezt a klubot, a várost és az itt élő embereket. Szegedet a második otthonomnak tekintem, tekintjük az egész családommal, ezért örökké hálás leszek, még ha lassan költöznünk is kell, de a szívem egy darabját itt hagyom, és ez örökre így marad.

A pályafutásom egy új fejezetébe lépek, de tudnotok kell, hogy az együtt töltött idő emlékeit örökké szívembe zárom, bárhova is sodorjon az élet. Ez a kialakult kötelék közöttünk túlmutat az Aréna határain, ez egy kölcsönös tiszteletre, szenvedélyre és a játék iránti szeretetre épülő kapcsolat, melyet soha senki nem lesz képes megtörni.

Szeretném kifejezni legmélyebb hálámat mindannyiótoknak, a megingathatatlan támogatásért, szurkolásért és odaadásért. Az elmúlt pár napban mióta sérülést szenvedtem Veszprémben, még intenzívebben érezhettem a szereteteteket és támogatásotokat. Sajnos a velem történt események következtében a mai napon nem viselhetem a Pick -mezemet még egy utolsó alkalommal, nem segíthetem a csapatom győzelemre. Ugyan ez az álom nem valósulhat meg, de ott leszek, hogy szurkoljak a csapattársaimnak, elköszönjek tőletek, és végső búcsút vegyek a Pick-Szeged családjától. Szóval szurkoljunk ma együtt szeretett csapatomnak.

Nehéz szavakkal teljes mértékben megragadni és kifejezni, milyen hatással is voltatok az életemre, meleg szívvel gondolok ezekre a pillanatokra. Köszönöm, hogy szél voltatok a szárnyaim alatt, hogy hittetek bennem, mellettem álltatok! Szívből jövő köszönettel kívánom nektek a legjobbakat!”

További sok sikert kívánunk!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb