Kikapcs

Balkon Fanatik est: élvezd Sipos Péter és Popper Péter slágereit a Napfény Műteremben!

Készülj egy igazán különleges zenei élményre! Június 6-án, 20:00-kor Szeged szívében, a Napfény Műterem mediterrán teraszán Sipos Péter és Popper Péter ad koncertet, ahol a legnagyobb magyar slágerek szólalnak meg. A belépés díjtalan, de asztalfoglalás javasolt. Ne hagyd ki!

A Napfény Műterem ismét egy különleges estére invitál bennünket: Június 6-án, 20:00-tól Sipos Péter énekes és Popper Péter zongorista lépnek fel a teraszon, hogy a legnagyobb magyar slágerekkel szórakoztassák a közönséget. Az esemény különlegessége, hogy a belépés díjtalan, így mindenki számára elérhető ez az élménydús este.

Az est folyamán olyan ikonikus előadók dalai csendülnek fel, mint a Charlie, Demjén, Presser, Piramis, Fonográf és Magna Cum Laude. Sipos Péter ezerarcú éneke és Popper Péter virtuóz zongorajátéka garantáltan felejthetetlen hangulatot teremt. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy élőben hallgathasd kedvenc dalaidat a 80-as évektől napjainkig.

A Napfény Műterem terasza ideális helyszín egy ilyen különleges koncerthez. Az estére ajánlott asztalfoglalás 18:00-tól, így lehetőséged nyílik egy kellemes vacsorára és italok fogyasztására, amelyek hozzájárulnak a tökéletes hangulathoz. Az asztalfoglalás részletei: 06 30 952 6500 vagy [email protected].

Tudtad, hogy a Napfény Műterem számos sikeres zenei eseménynek adott már otthont? A helyszín híres arról, hogy különleges atmoszférát biztosít a zenekedvelők számára, legyen szó bármilyen stílusról. Ezúttal egy igazán sokszínű és népszerű repertoárral készülnek, amely minden korosztály számára vonzó lehet. Egy szó, mint száz: Ne maradj le erről a különleges estről! Várnak Szeged gyönyörű belvárosában június 6-án, 20:00-tól!

Napfény Műterem mediterrán teraszára a belépés ingyenes, de az asztalfoglalás erősen ajánlott, hogy biztosan legyen helyed ezen az emlékezetes estén!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb