Szegedi ArcokVideo365

Elképesztő hangulat uralkodik a Dugonics téren, megmártóztak az SZTE frissen végzett orvosai a szökőkútban (galéria + videó)

Örömködés és boldogság lett úrrá a Dugonics téri szökőkútnál, ugyanis végre üzembe helyezték! No, valószínűleg nem emiatt voltak ilyen boldogok csütörtökön délután az orvostanhallgatók, hanem mert sikeres vizsgát tettek Szegeden. Már-már megszokott látvány ez ilyenkor, hiszen nincs olyan végzős orvos- és fogorvostanhallgató, aki ne fürdőzne egyet a záróvizsgák után az ominózus szökőkútban.

Videón is megnézheted, hogyan örömködtek:

@szeged365

Elképesztő hangulat uralkodik a Dugonics téren, megmártóztak az SZTE frissen végzett orvosai a szökőkútban!

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

NEM VOLT GUBANCMENTES AZ ORVOSTANHALLGATÓK VIZSGÁJA AZ ORSZÁGBAN

Pont tegnap írtuk meg, hogy összeomlott az orvosegyetemek államvizsgarendszere, Szegeden papíron kellett kitölteni a feladatsort a vizsgázóknak. Cikkünk megjelenése után felkeresett bennünket az egyik Szegeden vizsgázó orvostanhallgató, aki azt írta, hogy Szegeden az egész évfolyam zavartalanul megírta papíron a záróvizsgát. Azt is hozzátette, hogy a szegediek a szakdolgozat védésen túl vannak, ezek márciusban voltak. A szóbeli államvizsga pedig szerdán és csütörtökön zajlott, szóval a fél szegedi évfolyam szerdán már teljesítette az egyetemet, és délután a hagyományokat követve megfürödtek a szökőkútban (A Múzeum előttiben, mert a Dugonics téri nem volt beüzemelve még), ma pedig az évfolyam másik fele is elment a szóbeli államvizsgára, és most már a Dugonics téri szökőkútban ünnepelnek!

Szívből gratulálunk a végzős orvostanhallgatóknak!

A Kárász utcán is folytatódott az ünneplés:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb