Szegedi ArcokVideo365

Gyereknapi ajándék: Megnyílt a Szent Vincent Kids! A Legszegedibb Jótevővel, Détári Vilmossal beszélgettünk a nyitásról (videó)

Gyereknapon megnyitotta kapuit a Szent Vincent Kids Rehabilitációs és Képességfejlesztő Központ Budapesten! Az ünnepélyes eseményen Détári Vilmossal beszélgettünk, aki elmesélte, milyen fontos mérföldkő ez az ő és a Szent Vincent csoport életében. A szegedi központ bővítése után, most a budapesti gyermekek számára is elérhetővé vált a komplex ellátás. Tudj meg többet a megnyitóról és a központ szolgáltatásairól!

Détári Vilmos elmondta, hogy bár ő maga nem szakember, az igényeket látva döntött úgy, hogy létrehoz egy olyan központot, amely a gyermekek rehabilitációját és képességfejlesztését szolgálja. Az elmúlt években egyre több gyermek szorul speciális fejlesztésre és rehabilitációra, és a Szent Vincent csoport célja, hogy ezeknek a gyermekeknek és családjaiknak nyújtson támogatást. A szegedi központ sikere után a budapesti Szent Vincent Rehabilitációs Központ megnyitása is hatalmas lépés volt, most pedig a gyermekek számára is elérhetővé vált a komplex ellátás.

Vasárnap a TV2-n is bemutatták a gyereknapi jótékonysági akciót, ahol Kovács Kristóf, a Tiens Hungary vezetője adott át kiemelten fontos termékeket. Erről itt írtunk: 

A Szent Vincent Kids megnyitásával a központ már 3-tól 100 éves korig nyújt ellátást. A gyereknapi megnyitó alkalmával bemutatták a központ legújabb fejlesztéseit és szolgáltatásait. A Szent Vincent Kids nem csak a rehabilitációra fókuszál, hanem a képességfejlesztésre is, így a gyermekek minden szükséges támogatást megkapnak ahhoz, hogy teljes életet élhessenek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb