MindenmásVideo365

Ilyen a kilátás a Bistorant teraszáról…mi megnéztük a giga kivetítővel rendelkező belső teraszt is…mutatjuk! (videó)

A 28. Szegedi Borfesztivál a város egyik legkedveltebb eseménye, amely idén is elkápráztatta a látogatókat. Az egyik leggyönyörűbb helyszín a Klauzál tér, ahonnan a Bistorant külső teraszáról csodálatos kilátás nyílik. Muráti Balázs, a Bistorant ügyvezetője, mesélt nekünk az étterem és a Borfesztivál különleges kapcsolatáról, a borokról és természetesen a Bistorant teraszairól is. Jogos a többesszám, hiszen van külső és belső teraszuk is. Az EB közeledtével kiemelten jóságos, hogy a belső teraszukon helyet kapott egy giga kivetítő is!

Balázs elmondta, hogy a Bistorant immár 13 éve szerves része a Szegedi Borfesztiválnak. „A fesztivál idején mindig megnövekedik a vendégeink száma, hiszen ilyenkor még többen választanak minket egy-egy finom vacsorára” – meséli Balázs, majd hozzáteszi nem volt ez másként idén sem. Az étterem terasza tökéletes helyszín a pihenésre és a borok élvezetére, miközben a Klauzál tér gyönyörű látványa vizuális finomság a vendégeknek. 

Balázs bevezetett minket a Bistorant belső teraszára is, amely lenyűgöző méreteivel és kényelmével hódít. A teraszon található egy óriáskivetítő is, amely a legjobb sportesemények közvetítésével várja a vendégeket. „Nem csak a borfesztivál alatt, de egész évben szeretnénk különleges élményt nyújtani vendégeinknek, ezért folyamatosan fejlesztjük az étterem kínálatát és szolgáltatásait” – teszi hozzá Balázs.

A terasz ideális helyszín egy baráti vacsorához vagy egy romantikus estéhez, ahol a város egyik legszebb terére nyílik kilátás. Érdemes már ma asztalt foglalni, hogy részese lehess ennek a különleges élménynek. A Bistorant várja most is a hívásod, vagy ugorjatok be hozzájuk személyesen: Oroszlán u. 8, Szeged, Hungary, +36 30 968 6686, [email protected]

A Bistorant külső teraszának szépségéről és a Klauzál tér nyújtotta élményekről már korábban is írtunk:

A borfesztiválok története az ókori Rómáig nyúlik vissza, ahol a Bacchus isten tiszteletére rendezett ünnepségeken fogyasztottak először bort nagy mennyiségben. Azóta a borfesztiválok világszerte elterjedtek, és ma már számos városban rendeznek ilyen eseményeket, ahol a bor és a kultúra találkozik. A Szegedi Borfesztivál is ezen hagyományok részeként jött létre, és évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb