GasztroVideo365

Borovics Tamás, a Legszegedibb Művész 2022-es díj nyertese sem tud választani a Napfény Műterem sörkülönlegességeiből! Mutatjuk végül mikre esett a választás! (videó)

Borovics Tamás, a 2022-es Legszegedibb Művész, egy igazán különleges élményt élt át a Napfény Műteremben, pont mi is ott voltunk! Az ikonikus színész és művész, most a Napfény Műterem hatalmas és folyamatosan változó sörkínálatával találta szemben magát. Nézd meg, hogyan próbál választani a számtalan különlegesség közül, és fedezd fel te is a Napfény Műterem Sörkóstolóját, ahol öt csapon lévő sörkülönlegességet is megkóstolhatsz!

Borovics Tamás művészünket nem véletlenül imádja a Szeged365 Family, a mi virtuális családunk is: mindig maximalista, mindig a legjobbat nyújtja a színpadon, és sokszor láthattuk már a Napfény Műterem exkluzív rendezvénytermében is. Most láthatóan élvezte ezt a másfajta kihívást: a Napfény Műterem különleges söreit kellett végig kóstolnia, hogy megtalálja a legfinomabbat. Spojler: nem sikerült.

A Napfény Műterem különlegessége, hogy a sörkínálat folyamatosan frissül, így mindig új élményekkel gazdagodhatsz. És ha te is nehezen döntesz, akárcsak Borovics Tamás, akkor a Sörkóstoló a tökéletes választás számodra. Itt öt különleges sört kóstolhatsz meg, mindegyiket egyedülálló ízvilággal és karakterrel. A Napfény Műterem így nemcsak a sörkedvelők paradicsoma, hanem egy hely, ahol minden látogatás új kalandot jelent.

Érdekes tény, hogy a világ első sörfőzdéi már több ezer évvel ezelőtt megjelentek, és azóta is folyamatosan fejlődnek. A mai modern sörkultúra számtalan különleges és egyedi ízt kínál, amelyeket érdemes felfedezni. A Napfény Műterem pedig pontosan ezt az élményt hozza el nekünk, Szeged szívében a Széchenyi tér 2/a szám alatt!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb