Kikapcs

Kolléganőnk alkotásaival is találkozhatsz ma Petőfi-telepen, a Szív Napján!

Ma délelőtt eddig csak balesetről tudtunk beszámolni a Petőfi-telepről, most viszont kikukucskáltunk a Szív Napja rendezvényre is. A pörköltfőző verseny, gyereknap és kézműves vásár vár rád is. Külön érdekesség, hogy Fodor Henriette, a Szeged365 kolléganője is jelen van, és gyönyörű festményeiből válogathatsz. Nézd meg a fotóinkat és a pontos programot is a cikkben.

A Szív Napját ünneplik meg közösségi összefogással Szegeden a Petőfi-telepen. Egész nap izgalmas programok várják az érdeklődőket, pörköltfőző versennyel, gyereknappal és kézműves vásárral. A rendezvény ingyenes, és minden korosztály számára kínál kikapcsolódást, legyen szó nerf-airsoft pályáról, ugrálóvárról vagy élményfestésről. A színpadon helyi előadók szórakoztatják a közönséget, és különféle díjakat is átadnak. Az estét a Fly Addiction akrobatikus kosárlabdásainak bemutatója és a DocPiano Band koncertje zárja.

Petőfi-telepen jelenleg is zajlik a Szív Napja, amely a közösség összetartozását ünnepli. Az események között mindenki találhat kedvére valót: a délelőtti pörköltfőző verseny és gyereknap után a Magocska Kézműves Baráti Kör kézműves vására várja az érdeklődőket. A nap folyamán ingyenesen látogatható a nerf-airsoft pálya, az ugrálóvár, valamint különböző kézműves foglalkozások, mint az arc- és élményfestés.

Külön érdekesség, hogy Fodor Henriette, a Szeged365 kolléganője is jelen van, és csodálatos festményeit állította ki. Az érdeklődők nem csak megcsodálhatják, hanem meg is vásárolhatják ezeket a műalkotásokat. Henriette festményei különleges hangulatot varázsolnak az eseményre, és hozzájárulnak a Szív Napja varázsához. Ne maradj le, nézd meg a galériát:

Este a Fly Addiction akrobatikus kosárlabdásai ugrálnak majd csaknem az égig, bemutatójuk után a DocPiano koncertjével és utcabállal zárul a Szív Napja.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb