Kikapcs

Így bulizott Szeged szombaton a Hungiban: Nézd meg a képeket!

Szeged híres szombat éjszakája újra életre kelt a Hungiban! Nézd meg a legjobb fotókat a hétvégi buliról, és készülj, mert ezen a héten is fantasztikus nyeremények várnak rád! A Szeged365 Family is ott volt, és most te is csatlakozhatsz a következő bulira páros belépővel és italkuponnal! Olvasd el és játssz

A szombat éjszaka ismét pezsgéssel telt Szegeden, hiszen a Hungiban elképesztő buli volt! A város legnépszerűbb szórakozóhelye újra megtelt élettel, és a legjobb pillanatokat most egy galériában osztjuk meg veletek. A Szeged365 Family is képviseltette magát, hiszen a múlt héten három szerencsés nyertes páros jegyet és italkupont nyert, így ők is ott buliztak velünk. Nézd meg a képeket, és idézd fel a hétvége legemlékezetesebb pillanatait!

Ne maradj le a lehetőségről, hiszen megérdemelsz Te is minimum egy napot hetente! A Hungi bulik mindig tele vannak meglepetésekkel és felejthetetlen pillanatokkal. A szombat esti buli sem volt kivétel, és a galériánkban most te is visszanézheted, milyen fergeteges volt a hangulat. 

Tudtad, hogy a Hungi Vigadó épülete már több mint száz éve szolgálja Szeged szórakozási igényeit? Az 1920-as években épült, és azóta is a város egyik ikonikus helyszíne. Számos átalakuláson ment keresztül, de mindig megőrizte különleges varázsát és vonzerejét. Ma már modern technikával és kiváló szolgáltatásokkal várja a szórakozni vágyókat, de a történelmi múltja is hozzájárul ahhoz, hogy ilyen népszerű maradjon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb