Kikapcs

Deszki Popó Porlasztó és Via Hepe Hupa: nevet adtak a legrázósabb útszakaszoknak a szegedi kerékpárosklub és az MKKP Szeged Kukutyinba tartó, közös bringatúráján

Közös bringatúrát szervezett június 2-án, vasárnap a CM365 – Magyar Kerékpárosklub szegedi szervezete és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt szegedi csapata, tudatták a szervezők szerkesztőségünkkel.

“Vasárnap a CM365 – Magyar Kerékpárosklub szegedi szervezetével közösen megejtettük a második szegedi MKKP túrát, ezúttal kerékpáron. Úti célunk Kukutyin volt, a Ferencszállás Maros-part piknikhelyen kötöttünk ki drótszamarainkal. Nagyon köszönjük Dr. Andi Evelinnek a kávét és a finomságokat amivel fogadott bennünket” – írta szerkesztőségünknek küldött beszámolójában az MKKP Szeged.

NEON SZÍNŰ GYÖKEREK ÚTVESZTŐJÉN

Mint írták, reggel 9-kor indultak Szegedről, a megközelítőleg 18 kilométer távot két óra alatt sikerült teljesíteni a csapatnak. Útközben megcsodálták Deszknél a bicikliúton, amint a neonfák gyökerei feltörik az aszfaltot. Ezt a szakaszt meg is jelölték neonfás táblával, idézték fel az eseményeket. “Azután indokolatlanul nagy tempóban zötyögtünk végig a pszichedelikus, neon színű gyökerek útvesztőjén. Ezt az élményt azóta se sikerült kiheverni” – fűzték hozzá levelükben.

NEVET ADTAK A LEGRÁZÓSABB ÚTSZAKASZOKNAK

A délelőtt hátralevő részében a kerékpárutak állapotáról is beszélgettek a résztvevők, meghallgatták Kukutyin rövid történetét, társasjátékoztak, kézműves matricát gyártottak és nevet adtak a legrázósabb útszakasznak. Az útvonal nevére a túra résztvevői tehettek javaslatot, végül szoros küzdelemben:

  • az első helyen a Deszki Popó Porlasztó végzett.
  • Dobogós lett még a Via Hepe Hupa (2. hely)
  • és a Deszki Baszki Sugárút (3. hely) is.

“A rázós odaút alaposan meggyötörte a fenekünket, így a visszaút már nem volt olyan izgalmas…” – zárták soraikat a szervezők.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás és fotók: MKKP Szeged

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb