Szegedi ArcokVideo365

Egy hely, ahol 12 hónapig tart a Borfesztivál: ugorj fejest az Ezerjó Borszaküzlet hatalmas kínálatába, akik újabb nagy durranásra készülnek

Nem túlzás azt állítani, hogy még magunkhoz sem tértünk az idén egy nappal meghosszabbított, 11 napos szegedi Borfesztivál után, nekünk most mégis van képünk a borokról írni. Persze nem mindenkinek csak a borozásról és a kellemes csevegésről szólt 10-ből 11 szegedi kedvenc rendezvénye, így van ez az Ezerjó Borszaküzlet esetében is: elpakolás, elszámolás és rengeteg utómunka jutott nekik, de nincs megállás, ugyanis hamarosan a festői Zaragozába utaznak, de az üzlet tulajdonosa, Eperjesi Péter még egy titkot elárult nekünk.

,,A fáradtság még rajtunk van, bőségesen” – válaszolt ottjártunkkor Eperjesi Péter, az Ezerjó Borszaküzlet alapítója, amikor arról kérdeztük, hogy sikerült-e már magukhoz térniük a szédületes tömeget vonzó 28. Szegedi Borfesztivált követően. A mondás viszont úgy tartja, hogy az Ezerjó Borszaküzletnél nem áll meg a borozós-élet, sőt, január első napjától december 31-ig tart. Érdeklődtünk is, hogy mik lehetnek azok a borok – pláne egy ilyen országos-szintű fesztivált követően – amiket a legnagyobb érdeklődés övezi ilyenkor: gyöngyöző borok, rosék, cavák, pezsgők – kezdte a felsorolást az Ezerjó Borszaküzlet alapítója, de egy félmosollyal hozzátette: a borkedvelőknél ez másképp működik, ugyanis ott általában aktuális kedvencekről beszélünk, nincs ez másképp nála sem.

NEM CSAK HAZAI, KÜLFÖLDI BOROKAT IS TALÁLSZ NÁLUK, DE EGY NAGY BEJELENTÉSSEL IS KÉSZÜLT AZ EZERJÓ

Az Ezerjó Borszaküzlet nedűivel többször is lehet majd találkozni a közeljövőben Szegeden és környékén, bár direktben már csak a minden szegedi által imádott másik boros rendezvényre, a Bortérre települnek majd ki, de aggodalomra semmi ok: a Somogyi utca 11. szám alatt bármikor lecsaphatsz a boraikra. Nem csak hazaira, hanem külföldire is, ugyanis ebből is hatalmas kínálatot találsz náluk, ennek egy részét már meg is mutatták spanyol és olasz partnereiken keresztül, legutóbb a márciusi, telt házas sétáló borkóstoló alkalmával, a VinoSzféra második felvonásán.

Apropó, VinoSzféra és apropó, bejelentés: az elmúlt két alkalommal is telt házzal és pazar hangulattal pörgő sétáló borkóstolóra nehéz lenne azt mondani, hogy nem volt telitalálat, ezt pedig a szervező Ezerjó Borszaküzlet és annak alapítója, Eperjesi Péter is megérezte, ezért:

elárulta nekünk, hogy a nagy sikerre való tekintettel természetesen jövőre is elhozzák ezt a fantasztikus eseményt a szegedieknek, sőt, már a dátum is megvan: 2025. március 30. – VinoSzféra 3.0!

Az Ezerjó Borszaküzletben tett látogatásunkat, videós formában, Eperjesi Péter alapítóval itt találod:

Az Ezerjó Borszaküzletet pedig itt találod:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb