Szegedi ArcokVideo365

FullAnyuuuu is segít Anastasia-nak, aki stroke-ot kapott az anyaméhben! Muráti Balázs gyalogló rekorder mesélte el a népszerű influencernek és motivációs előadónak, mi inspirálta őt a jótékonysági mozgalomra! (videó)

FullAnyuuuu, aki már számtalan szegedi családnak segített, most Anastasianak is támogatást nyújt a májusi jótékonysági gyűjtés során: szeretné, ha minél többen segítenének! Muráti Balázs, a Balázstúra alapítója 220 km-es gyalogtúrájával Egerből hozott különleges borokat, amelyek a legtöbbet adományozók között kerülnek szétosztásra. Csatlakozz te is, és segítsd Anastasia rehabilitációját a Szent Vincent Rehabilitációs Alapítványon keresztül! Nézd meg FullAnyuuu és Muráti Balázs közös riportját, és tudj meg többet erről a nemes kezdeményezésről.

FullAnyuuuu is csatlakozik Szeged egyik legnagyobb nyár eleji jótékonysági gyűjtéséhez, hogy segítsen Anastasianak, aki még az anyaméhben kapott stroke-ot. Ahogy korábban írtuk, Muráti Balázs 220 km-t gyalogolt három nap alatt, hogy Egerből Szegedre hozza a különleges borokat. A gyalogtúra célja, hogy a befolyt összeggel támogassák Anastasia kezeléseit, aki jelenleg a Szent Vincent Rehabilitációs Központban rehabilitálódik.

Az adományokat a Szent Vincent Rehabilitációs Alapítványnak kell küldeni “SZTÁSI” névvel. Az, aki a legtöbbet adományozza, megkapja az egyik borkülönlegességet, míg a másikat kisorsolják az adományozók között. Fontos, hogy az adományozáskor adj meg egy nevet és egy elérhetőséget, hogy felvehessék veled a kapcsolatot, ha te leszel a legnagyobb adományozó. Természetesen a legkisebb adománynak is örülnek.

Muráti Balázs (Balázstúra) útjai során számos kihívássokkal néz szembe, de mindig kitart, hogy elérje céljait. Balázs korábban 253 km-t tett meg 4 nap alatt, majd szintén 4 nap alatt 280 km-t gyalogolt. Most a 3 napos, 220 km-es gyalogtúra végén pont a Szegedi Borfesztiválra érkezett meg, ahol már várta őt FullAnyuuuu, a szegedi családok egyik legismertebb segítője. A találkozás alkalmával Balázs és FullAnyuuuu közösen meséltek az útról és annak céljáról. FullAnyuuuu, aki már sokaknak nyújtott támogatást különböző kezdeményezéseivel, ezúttal is hatalmas lelkesedéssel vett részt a jótékonysági akcióban. Nézd meg az exkluzív interjúnkat, ahol Balázs és FullAnyuuuuu osztják meg gondolataikat és élményeiket, és tudj meg többet a részletekről és az adományozási lehetőségekről!

Anastasia története megható és inspiráló. Az anyaméhben elszenvedett stroke következtében számos rehabilitációs kezelésre és támogatásra van szüksége. FullAnyuuuu, aki számos szegedi család számára jelentett már segítséget, most Anastasianak is igyekszik segíteni a gyűjtés során. A Szent Vincent Rehabilitációs Alapítvány évek óta segíti az ilyen különleges eseteket, és most te is hozzájárulhatsz Anastasia gyógyulásához. Bármilyen kis összegű adomány nagy segítség lehet, és a borkülönlegességek megnyerése csak egy kis plusz jutalom a nemes cselekedetért.

Licitálni úgy lehet, hogy Adományokat küldünk a Szent Vincent Alapítványnak “SZTÁSI” névvel, aki pedig a legtöbb adományt küldi, az megkapja a bort. Az adományozáskor egy nevet mindenféleképpen adjatok meg, és egy elérhetőséget is, hogy fel tudják veletek venni a kapcsolatot, ha Ti lesztek a legnagyobb adományozók. Természetesen a legkisebb adománynak is örülnek. A Szent Vincent Alapítvány adatai:

  • Szent Vincent Rehabilitációs Alapítvány
  • Adószám: 19312615-2-06
  • Számlaszám: 50468328-10004586
  • Nemzetközi számlaszám: HU195046832810004586
  • Székhely: 6726 Szeged, Cserőke utca 4.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb