Kikapcs

Kiskertes Családi Nap lesz holnap a Szikin! Ha szerencsés vagy, neked akár ingyenes is lehet. Mutatjuk a részleteket!

Kiskundorozsmára beköszönt a nyár, és ilyenkor egyre többen választják a SZIKIT! Június 8-án, szombaton 11:00 órakor a Sajtkukac Duó Gyerekzenekar ad koncertet a Sziksósfürdőben. Ez a program tökéletes lehetőség arra, hogy a családok együtt élvezzék a jó zenét és a szabadidőt a szabadban. Sőt van akiknek ezért fizetni sem kell belépőt!

A Sajtkukac Duó energikus és szórakoztató előadásaival mindig garantáltan jó hangulatot teremt. A zenekar tagjai profi zenészek, akik különleges figyelmet fordítanak a gyerekek szórakoztatására, interaktív játékokkal és énekléssel vonják be a kicsiket is az előadásba.

Ruzsa Roland, a térség önkormányzati képviselője megírta nekünk, hogy aki Kiskundorozsma lakcímkártyával rendelkezik, egészen pontosan a teljes választókerületén élő szegedieknek ingyenesen biztosítja az eseményt. A bejáratnál tehát érdemes elárulni hol lakunk, mert akkor Roland fizeti a belépőt.

Érdekességképpen, tudtad, hogy a Sziksósfürdő egy híres fürdő hely Szegeden, ahol már évtizedek óta rendeznek különböző kulturális és szórakoztató programokat? A fürdő területén található tavak és zöldterületek ideálisak piknikezésre, pihenésre és szabadtéri játékokra. A Sajtkukac Duó koncertje pedig még egy ok arra, hogy ellátogass erre a csodálatos helyre. Irány a SZIKI!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb