Közélet

Utolsó hajrá kezdődött ma a magyar politikusok számára: Magyar Péter a Hősök terén buzdítja a választókat, közben pártlogós pólókat árul (frissítve)

Ismét közönség elé lépett Magyar Péter, a Hősök terén köszöntötte őket. A mai nap az utolsó hajrá a kampányra, több politikus is rákapcsolt a végsebességre.

Nemrég kezdődött egy tömeges megmozdulás a Hősök terén, Magyar Péterrel az élen. Hatalmas a tömeg, a kánikula mit sem ér a kitartó Magyar Péter kedvelőknek. A gyülekezőt Freddie Mercury legendás, a 86-os budapesti koncerten készült felvétele nyitotta meg, a Tavaszi szél vizet áraszt című dal. A helyszínen a Tisza Párt logójával ellátott pólókból van színes és fehér is, amelyeket 7990 forintért lehet megvásárolni. Emellett zászlókat is kínálnak, 3990 forintért. A helyszínen pedig csak kártyával lehet fizetni. És viszik, mint a cukrot- írja a HVG.hu.

FRISSÍTVE: LENDVAY JÓZSI BÁCSI MÚLT HÉTEN MÉG A BÉKEMENETEN NYOMULT, MA ELNÉZETT IDE IS, MAGYAR PÉTER PÁRTI LETT

Múlt hét szerdán Kapuváron jártak, ahol Magyar Péter találkozott Dr. Lendvai Józseffel, egy vegyészmérnökkel, aki egy „NO WAR” (azaz nemet a háborúra) táblával jött, és elmondta, hogy ő elment a szombati Békemenetre. Meghallgatta a Tisza rendezvényét, és ma már a Tiszával van, hangsúlyozta Magyar. Ő érkezett a színpadra, nagy taps fogadta.

NAGY ERVIN IS BESZÉDET MONDOTT

Nagy Ervin beszéde szerint a Tisza újra élettel töltené meg a vidéki kultúrtereket, felújítanák a művelődési házakat, hogy alternatívát kínáljanak a fiataloknak a „digitális sivatag” ellenében. Megerősítenék a népművelő szakokat is- adta hírül a 24.hu. Végül egy személyes gondolattal készült a színész.

“Ismertem egy csodálatos hölgyet, aki Cannes-ban életműdíjat kapott, és életcélja volt, hogy felépüljön az új Nemzeti Színház. A hölgyet Törőcsik Marinak hívták. Életem meghatározó élménye volt, hogy találkozhattam vele, a kedvenc folyója a Tisza volt.”

Szerinte sorsszerű, hogy a Hősök terén a kultúráról beszél, és az ő nevét emlegeti. Szeretné neki öt év múlva azt mondani, ha megkérdezi a túlvilágon, mi a helyzet a kultúrával, hogy “röpölünk. Mari.”

KÖZBEN ELKÉPESZTŐ NAGY A HŐSÉG, ÁRNYÉK NINCS, TÖBBEN IS ROSSZUL LETTEK

Többen is rosszul lettek a tűző napon, három-négy embert ki kellett vinni a tömegből. Az Index.hu helyszíni tudósítása szerint elképesztő hőség van a téren.

FRISSÍTVE: MAGYAR PÉTER BEST OF, A SZOMBATI BESZÉDBŐL

A politikus beszédéből a Telex készített egy “best of” válogatást, íme a 10 legerősebb tétel:

  1. „Azért jöttünk ma ide, mert máshol már nem férünk el.”
  2. „A Karmelitában összeült a válságstáb, és turbó fokozatra kapcsolták a lejárató kampányt. 2,5 milliárd forint közpénzt fordítottak a lejáratásunkra. És mit értek el vele? Többen vagyunk, mint valaha. Köszönöm a kormánynak.”
  3. „Mi nem buszoztattunk adófizetői pénzen résztvevőket a rendezvényünkre, mint azt tette Orbán Viktor egy héttel ezelőtt a Békemenetnek hazudott, uszító rendezvényén.”
  4. „Más ember lettem az út végére. Három hónappal ezelőtt én sem tudtam, hogy milyen úton indultam el pontosan. Nem tudtam, milyen hatalmas fába vágtam a fejszémet. Ma már látom és tudom, hogy kezdetben egy szikra voltam, ami beindította a változás motorját. Ma pedig már együtt, szövetségben gátakat bontunk szerte a Kárpát-medencében, és bárhol a nagyvilágban, ahol magyarok élnek, árad a Tisza.”
  5. „Ebben a hazában nem utcai harcosokra, berozsdásodott terminátorokra van szükség, hanem tisztességes, becsületes emberekre, akik azért dolgoznak, hogy minden magyar ember a sajátjának érezhesse Magyarországot.”
  6. „A léhűtők, a hitványok, lelketlen szolgálók, haszonlesők ideje lejárt. Szorgalommal, tudással és kemény munkával fogunk eredményt elérni. Nem a másik sárba tiprásával, nem a hatalom, hanem a magyar emberek jóléte lesz fontos nekünk.”
  7. „A világnak ezen a táján, a Kárpátok alatt a csodás meggazdagodások mindig gyanúsak, mert a Kárpátok alatt nincsenek csodalámpások, amiket megdörzsölve a hétköznapi gázszerelő hirtelen Európa leggazdagabbjai közé emelkedik, (…), a vidéki csikós fiú elnyeri a király leányának kezét, és vele a fele országot. A Kárpátok alatt nincsenek csodalámpások, amiket megdörzsölve a közpénz elveszti közpénz jellegét, és a politikusok pénztárcájába vándorol, (…), és több milliárdos lesz, mint amennyi háziorvos van. Egy dolog biztos. A szemfényvesztés ideje lejárt.”
  8. „Az elemi létbiztonságot fenyegető félelem arra is jó, hogy a kiszolgáltatott emberek ne lássák, hogy meglopják, kifosztják, és végül szolgasorba taszítják őket lassan egy évtizede. 2015 óta tartja rettegésben Orbán Viktor a saját népét.”
  9. „Mára kiderült, hogy a miniszterelnök egy olyan barát, aki nagy mosollyal, ígéretekkel érkezik a disznóölésre, ám amikor a házigazdák nem figyelnek, teletölti a táskáját kolbásszal, hurkával, sonkával, és némán pislogva hallgat, amikor az este végén nem jut mindenkinek ennivaló.”
  10. „Pár hete a magyar könnyűzene egyik fénylő csillaga, Azahriah azt mondta, hogy akit a Fidesz gyűlöl, és az ellenzék is támad, az csak jó úton járhat. Egyetértünk. Köszi, Azi!”

Fotók: Túry Gergely/ HVG.hu. és Szollár Zsófi/Index.hu. és MTI/MTVA.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb