Közélet

Botrány az ATV stúdiójában! Magyar Péter élő adásban viharzott ki az Egyenes Beszédből! (frissítve) (videó)

Az ATV népszerű műsorában, az Egyenes Beszédben szokatlan jelenetek zajlottak le, amikor Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke, ajándékot kapott Rónai Egontól, majd hirtelen kivonult a stúdióból. Mi történt pontosan? Miért vádolta meg az ATV vezetőségét? Mutatjuk.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke, nemrégiben botrányos jelenetet produkált az ATV legnézettebb műsorában, az Egyenes Beszédben. Az adás kezdetén Rónai Egon, a műsorvezető, ajándékot adott át neki, hogy demonstrálja, hányszor hívták már meg a műsorba, amit Magyar Péter korábban nem fogadott el. Az ajándék átvétele után azonban a helyzet váratlan fordulatot vett. Magyar Péter azonnal számonkérte a vezetőséget, különösen Németh Sándort, a Hit Gyülekezete vezetőjét, aki szerinte irányítja a TV-t.

Az eset különösen érdekes, mert Magyar Péter politikai karrierje mindig is viharos volt. A Tisza Párt alelnökeként sokszor került már reflektorfénybe, de mostani akciója minden eddiginél nagyobb visszhangot válthat ki.

Tudtad, hogy Magyar Péter már több alkalommal is összeütközésbe került a média különböző szereplőivel? Karrierje során nem először fordul elő, hogy éles kritikával illeti a sajtót és annak vezetőségét. Az ilyen konfliktusok azonban nem újkeletűek a politikai életben: világszerte számos politikus és médium között alakultak ki hasonló viták, melyek gyakran a nyilvánosság előtt zajlanak, és jelentős hatással vannak a közvéleményre.

FRISSÍTÉS: MAGYAR PÉTER KÖZÖSSÉGI OLDALÁN REAGÁLT!

Magyar Péter ebben a pillanatban (20:26) tett ki egy posztot, amiben a következőképpen magyarázza tettét: “A múlt héten történtek ellenére elfogadtam az ATV mai meghívását, mert azt jelezték, hogy a tegnapi politikai földindulásról és a következő lépésekről fog kérdezni a riporter. Sajnos nem ez törrént. A müsorvezető, nyilván Németh Sándor csatornatulajdonos, a HIT Gyülekezete vezetője és a Fidesz megbízható kiszolgálója (és fiának, aki a csatorna igazgatója) utasítására valótlanságokat állított, többek között erről, hogy engem hányszor hívtak meg az ATV-be. Pontosan tudom, hogy egy hónapig nem hívtak, mivel az összes sms megvan a telefonomban.Szégyellje magát, mind a Fidesz házitelevizíója, mind a műsorvezető, akinek fontosabb volt hazugságokkal védeni a védhetetlent, mint foglalkozni több, mint 1.340.000 szavazó tegnapi döntésével.Javaslom mindenkinek, hogy messze kerülje el az ATV propagandaműsorait. Ennél még a Hírtv is jobb, mert ott legalább nem hazudják azt, hogy függetlenek.

FRISSÍTÉS 2.0: NEM VITTE MAGÁVAL PÉTER AZ AJÁNDÉKOT

Itt a videó, ahol Te is végignézheted mi történt Magyar Péterrel az ATV stúdiójában. Végül Rónai Egon ajándékát ott hagyta az asztalon Péter:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb