Kikapcs

Szeged szombat este a Hungiban: A legszexibb party képek itt! (galéria)

A szombati este a Hungiban ismét felejthetetlenre sikerült! Loving Arms és Gabro mixeire tomboltak a szegediek, és a legszexibb csajok és pasik gyűltek össze egy helyen. Nézd meg a legjobb képeket a buliról és éld át újra a fergeteges hangulatot!

A szombat este ismét megmutatta, miért a Hungi az egyik legkedveltebb hely Szegeden. A „Szexi Szombat” nevet viselő buli minden várakozást felülmúlt, és az est sztár DJ-i, Loving Arms és Gabro gondoskodtak arról, hogy senki se maradjon tánc és extázis nélkül. A legfrissebb partyhimnuszok dübörögtek, miközben a szegediek élvezték a város legdinamikusabb lüktetését, végre egy estére le tudtuk tenni a hétköznapok szürkeségét.

A Szeged365 Family tagjai is szép számmal képviseltették magukat, és természetesen a bulangából sem volt hiány. A „Szexi Szombat” nem csak a zenéről szólt, hanem a közösségről, az élményekről és a felejthetetlen pillanatokról. A Hungi csapata mindent megtett azért, hogy a vendégek maximálisan jól érezzék magukat, és ez a képeken is tökéletesen látszik. Mutatjuk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb