KikapcsVideo365

Ilyen az igazi aranyélet: szikrázó napsütés, gyönyörű autók és találkozás a rally versenyek királyával, a Porsche Szeged nyílt napján jártunk

Hatalmasat ment június 6-a és június 8-a között a Porsche Szeged nyílt napja. Hárok napon át egymásnak adták a kormányt az autók szerelmesei, hogy a tesztvezetések során kipróbálhassák álmaik járgányát. Az esemény megkoronázásaként, szombaton egy exkluzív vendég is tiszteletét tette a Sárosi utcában: Herczig Norbert négyszeres rallybajnok látogatott el a nyílt napra, ahol nem csupán saját, szemeket kápráztató lime zöld Skodáját mutatta be az érdeklődőknek, hanem egy kerekasztal-beszélgetés során sok-sok érdekességet is elmesélt pályájáról, versenyekről és természetesen az autókról.

Tesztvezetések, nyílt napos extra kedvezmények és fantasztikus hangulat várta az érdeklődőket három napon át a Porsche Szeged nyílt napján. A rendezvényen négy lenyűgöző autóba pattanhatttak be a látogatók, s tesztelhették le, milyen érzés vezetni őket, mennyire passzol hozzájuk az adott típus. A hangsúly ugyanis négy elegáns modellen volt, így bemutatkozott a:

  • a Volkswagen Passat,
  • a Volkswagen Tiguan,
  • a Skoda Superb,
  • és a Skoda Kodiaq.

SZÉPEK, ÚJAK, MÉRETESEK, TÖKÉLETESEK CSALÁDI AUTÓNAK

„Négy új modellünket mutattuk be vendégeinknek, s ami nagyon fontos, ki is tudták őket próbálni. Nagyon örülünk és nagyon boldogok vagyunk, mert azt láttuk, hogy nagyon -nagy az érdeklődés, mindegyik modell népszerű. Nem is tudok kiemelni egyet sem, mert mindegyikre nagyon-nagy volt az érdeklődés és ugyanúgy sokan jelentkeztek tesztvezetésre. Ez annak köszönhető, hogy ezek tényleg nagyon népszerű modellek, tehát kategóriájuk egyik meghatározó darabjai. Nagyon szépek, nagyon újak, méretesek, igazából tényleg úgy vannak kitalálva, hogy egy családi autónak tökéletesek legyenek – árulta el kérdésünkre Nagy Lajos, a Porsche Szeged szalonvezetője.

EGYMÁSNAK ADTÁK A TESZTVEZETŐK A SLUSSZKULCSOT

Hogy milyen hatalmas is volt ezek után a modellek után az érdeklődés, mi sem bizonyítja jobban, minthogy egymásnak adták a rendezvény során a slusszkulcsot a tesztvezető látogatók, hiszen valamennyien szerették volna megtapasztalni az érzést, amikor ezekkel a csodálatos és nagytudású járgányokkal szelik Szeged napsütéses útjait. A nyílt nap megkoronázásaként pedig szombat délelőtt egy exkluzív vendég is tiszteletét tette a Sárosi utcában található autószalonban. Herczig Norbert négyszeres rallybajnok gurult be ugyanis az udvarba gyönyörű, limezöld Skodájával, melynek szintén csodájára jártak a látogatók.

HERCZIG NORBI A SKODÁRA ESKÜSZIK

„Most már több, mint 10 éve Škoda Octavia RS-sel járok. Nagyon szeretem ezt az autót, mert alapvetően négykerék-meghajtású, ami nálam egy fontos szempont volt. Lehet, hogy meg fognak érte kövezni, mert nem fogom tudni reklámozni az elektromosságot, mert ez egy dízel autó, egy 2000-es dízelmotor van benne. Nagyon kedvelem, mert keveset fogyaszt, nem vagyok töltéshez kötve, és alapvetően nagyon -nagyon jó az úttartása. Nagyon jó a futóműve, nagyon szeretem, hogy átlép a kisebb akadályokon is, és a négykerék-meghajtás miatt nagyon jól az útra van szögelve az autó. Én magam nem nagyon járok gyorsan a hétköznapokban, hál istennek, kiélhettem magam a versenypályákon, így már nem kell, hogy kipróbáljam, hogy mit tud ilyen téren az autó. Nagyon szeretem, hogy alapvetően komfortos is, nem túl feszes a futóműve, de nem is puha, valahol középen van, és ez így kielégíti minden igényemet“ – árulta el Herczig Norbert.

Nézd meg videónkat is a Porsche Szeged nyílt napjáról, melyben magad is szemügyre veheted ezeket a csodálatos, új modelleket:

Ha pedig autóvásárláson töröd a fejed, keresd bátran a Porsche Szeged csapatát:

Szegeden a Sárosi utca 11 szám alatt,

vagy telefonon a (62) 549 400-as számon!

Operatőr: Ménesi Norbert

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb