Mindenmás

Te is a kamerák és vágók bűvöletében élsz, operatőr vagy vágó vagy? A Design365 új munkatársakat keres!

Szereted, ha a napjaid tele vannak pörgéssel, kreativitással és kihívásokkal? A Design365 most operatőr és vágó munkatársakat keres dinamikus csapatába. Ha te is úgy érzed, hogy a kamerák és a vágószobák világa a tiéd, akkor ez a lehetőség pont neked szól! Ne habozz, jelentkezz most, és válj a Design365 család részévé!

A Design365 most új operatőr és vágó munkatársakat keres dinamikusan fejlődő csapatába. Ha te is a kamerák és a vágószobák világában érzed otthon magad, akkor ez az ajánlat neked szól! Az ideális jelölt tele van kreativitással, imádja a pörgést, és készen áll arra, hogy részt vegyen a legizgalmasabb projektekben.

A csapatban való munka során lehetőséged nyílik arra, hogy kreatív ötleteiddel és szakértelmeddel hozzájárulj a Design365 sikeréhez. Legyen szó reklámfilmekről, videóklipekről vagy dokumentumfilmekről, nálunk minden nap új kihívásokkal és lehetőségekkel találkozol. A Design365-nél nem csak egy munkahelyre, hanem egy támogató közösségre is találsz, amely mindig melletted áll, hogy a legjobb formádat hozhasd.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, küldd el önéletrajzodat az [email protected] e-mail címre, és csatlakozz a Design365 lendületes csapatához!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb